Breaking news

Andreea Marin, impresionată de Alexandru Iacob, concurent To Chef

loading...

În ediţia a patra de „Top Chef”, invitatul special va fi Andreea Marin. Astfel că, în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, cei 12 concurenţi rămaşi în concurs vor avea ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus, recitând o poezie sub formă de ghicitoare de-a lui Păstorel Teodoreanu.

andreea marin - alexandru iacobAstfel că, bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de două preparate care să se potrivească cu povesta propusă de Andreea: Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele.

Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei: Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat.

Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?

În ediţia ”Top Chef” ce va fi difuzată în această seară de la ora 20;30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla care au fost preparatele cu care  Andreea Marin a fost impresionată, dar şi ce au avut concurenţi de spus atunci când au aflat pentru cine vor găti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata