Breaking news

Andreea Marin face din nou ”Surprize-Surprize” la TVR

loading...

Andreea Marin revine în această toamnă la TVR cu o nouă emisiune similară cu cea care a făcut-o celebră în România, ”Surprize-Surprize”.

andreea marin - tvrProaspăt divorțată, Andreea Marin revine la prima dragoste: Televiziunea Română. Revenirea Zânei Surprizelor în curtea TV se face după șapte ani de pauză.

“E un format pe care l-am gândit special pentru televiziunea naţională, amplu, ce îşi doreşte să aducă pe micul ecran oameni valoroşi şi să schimbe vieţi în bine. Cred că ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele plăcute ale vieţii, de poveşti adevărate, nu contrafăcute, de bucurii spontane, de programe în care se pune suflet”, a declarat Andreea Marin pentru ziarulring.ro.

Coincidență sau nu, Andreea Marin va fi colegă de televiziune cu marea ei rivală, Mihaela Rădulescu. Iubita lui Dani Oțil a bătut palma cu TVR pentru realizarea emisiunii ”Duminica în familie”, dar sub o altă denumire. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au mai fost colege de televiziunie în 2012 la Realitatea tv. Răduleasca realiza ”Duminica în familie” iar Andreea Marin ”Trezește România”.

Ambele vedete tv și-au încheiat rapid colaborarea cu Realitatea TV, întrucât cele două formate tv nu au înregistrat audiența țintită.

Andreea Marin a devenit celebră în România după ce timp de nouă ani de zile a realizat emisiunea ”Surprize – Surprize” la TVR 1, până în luna decembrie 2007.

Rămâne de aflat câți bani va primi Andreea Marin de la TVR pentru noua emisiune tv ținând cont de faptul că Televiziunea Națională se află în reorganizare financiară, iar onorariul Zânei nu este unul deloc accesibil oricărui post tv. În 2011 ziarul Click a scris că Andreea Marin ar fi încasat în 2007, un milion de euro pentru a reprezenta imaginea Televiziunii Române.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata