Breaking news

Andreea Marin, degustător la „Top Chef”

loading...

Andreea Marin merge în platoul show-ului culinar, Top Chef, de la Antena 1, ca să deguste din preparatele culinare realizate de concurenți.

andreea marin - top chefPrezenţa Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei 12 concurenţi rămaşi în concurs. Invitata ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va mărturisi ce îi place să mănânce.

Proba pe echipe a fost propusă de Andreea Marin care le-a recitat o poezie sub formă de ghicitoare, la sfârşit dezvăluind ceea ce bucătarii urmau să gătească: Faceţi ce vă place vouă. Cu siguranţă n-o sa fie departe de ceea ce-mi place mie. Eu nu vreau sarmale franţuzeşti, eu vreau sarmale ca la mama acasă.

Lucru care i-a uimit pe concurenţi. ”Mă aşteptam să fie mai pretenţioasă, să mănânce şi ea foie gras, caviar, aşa cum sunt vedetele, dar nu, ea a ales preparatele tradiţionale, sarmale. Asta m-a mirat foarte mult. A părut din colectivul nostru”, a declarat Alexandru Iacob.

Toţi concurenţii au fost încântaţi de prezenta Andreei Marin, dovadă fiind mărturisile lor.

A preferat mâncărurile tradiţionale, semn că este un om simplu, chiar dacă este o personalitate. Se vede că este o persoană foarte foarte modestă”, povesteşte Daniel Grosu.

Ba mai mult, unii dintre ei au fost chiar impresionaţi de frumuseţea şi eleganţa invitatei. ”M-a fermecat. M-am simţit de parcă ne cunoşteam de dinainte să vină aici datorită felului ei de a fi. S-a apropiat de noi. Este o persoană foarte elegantă şi frumoasă”, a mărturisit George Crăciun.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” luni de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla preparatele pe care Andreea Marin le-a luat acasă pentru fiica ei, Violeta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata