Breaking news

Andreea Marin, Dana Nălbaru și Mihai Mărgineanu vorbesc despre copilărie la TVR 1

loading...

Ultima ediţie Se zice că… a sezonului vine cu concluziile campaniei UNICEF. Violenţa verbală răneşte: ce am aflat, ce am învăţat, ce trebuie să ştim pentru a creşte copii sănătoşi şi fericiţi. Prezentată de Ioana Voicu şi Flori Constantinescu, Se zice că… se difuzează miercuri, 3 iunie, de la 17.10 la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

andreea marin gala unicefPărinţii Andreea Marin, Dana Nălbaru, Mihai Mărgineanu, dar şi trainerul Alin Comşa, psihologul Bogdana Bursuc şi reprezentantele UNICEF Raluca Zaharia şi Despina Andrei vin miercuri după-amiază la Se zice că… de la TVR 1 pentru a vorbi despre copii: cum îi creştem şi formăm pentru a deveni sănătoşi şi fericiţi.

Emisiunea Se zice că… a susţinut în acest sezon campania UNICEF Violenţa verbală răneşte, iar la ultima sa ediţie, care se transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+ miercuri, de la 17.10, cei prezenţi în studio vor extrage concluziile acestei campanii.

Dintr-un studiu realizat de UNICEF reiese că atunci când un copil face ceva greşit, prima reacţie a 54% dintre părinţi este de a ridica vocea, iar 11% pălmuiesc imediat copilul sau îl trag de păr.

Miercuri după-amiază, la Se zice că…, aflăm care sunt formele de violenţă verbală cel mai răspândite în România (jigniri, injurii, porecle, ameninţare, învinuire gratuită, desconsiderare, ţipete), dar şi ce se întâmplă în mintea unui copil când i se adresează injurii sau învinuiri gratuite.

Grupul Meloritm s-a întors de curând de la Milano unde a susţinut concerte cu ocazia zilei internaţionale a copilului. Pe 3 iunie, la Se zice că… grupul Meloritm vine să interpreteze Heal The World.

Iar copiii de la Sunetul muzicii, conduşi de profesoara Cristina Manoliu Săvulescu, vor culege aplauze pentru un potpuriu de cântece pentru copii.

Şi tot la Se zice că… facem cunoştinţă cu câţiva copii de la şcolile 54 şi George Bacovia din Bucureşti care s-au calificat în finala naţională a concursului pilot Euroquiz – Să cunoaştem Europa, organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România în coproducţie cu Televiziunea Română. Finala acestui concurs va fi difuzată de TVR 1 sâmbătă, 20 iunie, de la ora 17.00.

În finalul emisiunii, la rubrica Hituri de legendă ne vom reaminti celebra O lume minunată a lui Mihai Constantinescu, melodie lansată în 1999. Pentru că ultima ediţie Se zice că… este una dedicată copiilor, deşi are subiecte care se adresează părinţilor, O lume minunată va fi interpretată live de o tânără care a cântat alături de Julio Iglesias, Boys ll Men, Norah Jones, Chayenne şi alţii.

În 2006 a început să cânte cu Mandinga, iar în 2008 a reprezentat Cuba la Cerbul de Aur. Biu Marquetti cântă O lume minunată la ultima ediţie Se zice că… a sezonului, de data aceasta acompaniată de Andrei Tudor Band.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata