Breaking news

Andreea Marin, audiență modestă la TVR, cu emisiunea Prețuiește viața

loading...

Andreea Marin suspină după audienețele de altă dată realizate cu emisiunea Surprize Surprize. Noul format intitulat ”Prețuiește viața” a fost urmărit duminică seară de aproximativ 900.000 de persoane.

andreea marin - tvrRevenire cu stângul pentru Andreea Marin la TVR 1, după o pauză de șase ani. Audiența emisiunii Prețuiește viața a fost sub așteptări, clasând postul public abia pe locul patru la nivel național, după Pro TV, Antena 1 și Kanal D.

778.000 a fost media de telespectatori la nivel național, iar partea a doua a emisiunii Prețuiește viața a fost cea mai vizionată, fiind urmărită de 895.000 de persoane.

Astfel că în intervalul 20.45-23.51, TVR 1 s-a clasat pe locul patru în topul audiențelor. Andreea Marin se poate lăuda însă cu faptul că a reușit să mărească de patru ori audiența TVR 1.

Însă a luat bătaie de la Pro TV care a difuzat filmul Eroi de sacrificiu 2, având o audiență de peste 2,2 milioane persoane. Andreea Marin a luat bătaie și de la X Factor, care a fost urmărit de peste 1,5 milioane de telespectatori.

loading...
1 Comentariu
  1. Alina Todinca spune

    Eu cred ca audienta celor de la ProTV va fi impartita intre TVR1 si Antena 1 in viitoarele seri de duminica. Asa ca, mult succes, Andreea Marin Pentru Prieteni !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata