Breaking news

Andreea Mantea este noua Burlăciță de la Antena 1

loading...

Rămasă fără job și fără iubit, Andreea Mantea se va lăsa cucerită de bărbați în sezonul doi al show-ului matrimonial Burlățița de la Antena 1. 

andreea manteaFrumoasa brunetă vrea să-și găsească dragostea în sezonul doi al show-ului matrimonial de la Antena 1. Andreea Mantea îi calcă astfel pe urme Biancăi Drăgușanu și se dă pe mâna lui Botezatu.

Andreea Mantea poate zice acum că l-a prins pe Dumnezeu de picior, întrucât are contract cu Antena 1. După ce în vară a fost concediată de Kanal D de la emisiunea WowBiz.

Cei mai speciali și romantici bărbați din România, care nu și-au găsit până astăzi sufletul pereche, s-au putut înscrie la casting pentru un nou sezon al show-ului “Burlăcița”, până pe 7 ianuarie.

Adevărații barbați nu ezită să-și manifeste trăirile și să-și arate sentimentele în fața camerelor de luat vederi.

Antena 1 o descrie pe Andreea Mantea ca pe o femeie hotărâtă, care apreciază bărbații prezentabili, inteligenți  și dezinhibați și pentru care jocul seducției este un ritual de fiecare zi.

Toți aceia cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani, dornici de aventură  și călătorii și care cred că îi pot face față unei femei cu personalitate s-au putut înscrie la casting.

Bianca Drăgușanu a încasat 100.000 de euro pentru primul sezon al show-ului Burlăcița unde a filmat două luni de zile, de dimineață până seara.

Andreea Mantea este posibil să încaseze doar jumătate din suma luată de Drăgușanca, întrucât nu are notorietatea ei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata