Breaking news

Andreea Lazăr, sexy concurenta X Factor a şocat din nou!

loading...

Andreea Lazăr, concurenta sexy din acest sezon de X Factor, a fost de fiecare dată o apariţie controversată pe scena super show-ului X.

andreea lazarFie că a ales să poarte o rochie transparentă neagră din dantelă, o creaţie Cătălin Botezatu, fie că a mizat pe un decolteu ameţitor, Andreea a fost mereu în centrul atenţiei.

Inevitabilul s-a produs şi în următoarea etapă a show-ului, vizita concurenţilor la casele juraţilor, moment pentru care Andreea a ales o superbă rochie albastră, cu un decolteu imens şi cu spatele gol, lăsându-i pe toţi să se întrebe dacă poartă sau nu lenjerie.

Răzvan nu a ratat ocazia să o întrebe: Măi Andreea, în ce te-ai mascat? Nu ţi-e greu? E deja a treia oară când ne vedem şi tu… Aşa dormi?

Şi Mihai Bendeac, invitatul Deliei, a glumit pe seama ţinutei concurentei: Văd că ai deja două steluţe. Mai lipseşte a treia!

Intregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata