Breaking news

Andreea Crețulescu a demisionat de la Realitatea TV și s-a transferat la România TV

loading...

Transfer bombă pe piața media din România. Andreea Crețulescu a decis să plece de la Realitatea TV și să se transfere la dușmanul de moarte al televiziunii de știri: România TV.

andreea cretulescu - romania tvDemisie surprinzătoare la Realitatea TV. Andreea Crețulescu a decis ca după opt ani de Realitatea TV să plece la concurență. Din 1 decembrie, Andreea va realiza emisiuni la România TV.

Andreea Crețulescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de despărțire de Realitatea TV: Astăzi, după 8 ani absolut speciali, mă despart de Realitatea TV. Nu fără regrete, pentru că aici am lucrat cu oameni deosebiți, am realizat alături de colegii mei proiecte jurnalistice care au influențat piața mass-media. Nu părăsesc Realitatea TV pentru că postul s-ar închide, cum au comentat unii care nu-și pot reprima bucuria de a îngropa prima televiziune de știri din România. Le transmit acestora că, indiferent câte piedici i s-au pus acestei televiziuni în ultima perioada, Realitatea TV va exista și în 2014, că, în România, liberatatea de exprimare nu este un lux, ci un drept constituțional. Le mulțumesc toturor celor care pe parcursul acestor opt ani m-au ajutat, m-au încurajat, care au trecut alături de mine și prin momente de maximă satisfacție profesională, dar și prin momente dificile (și nu au fost puține) : Sorin Enache, Ana Maria Lembrau, Robert Tararus, Vera Secrieru, Raluca Finta, Cozmin Gușă, Rareș Bogdan și mulți alții. Pe unii dintre ei îi voi reîntâlni la România TV. Le mulțumesc și telespectatorilor, pentru că, fără ei, orice proiect jurnalistic n-ar exista. Nu pot să uit și faptul că, alături de colegii mei, am reușit să impunem în urmă cu aproape opt ani, când boom-ul comunicațional nu era cel de astăzi, transformarea telespectatorului în actor al ecranului. I-am pus la dispoziție instrumente prin care să ne scrie, să ne spună opiniile sale, să ne comunice problemele sale și, atât cât am putut, nu doar l-am informat, ci l-am ajutat cu sfaturi, am făcut presiuni ca autoritățile să-i respecte drepturile. În scurt timp, le promit telespectatorilor că pregătesc un proiect pentru ei, pentru problemele și nevoile lor, la România TV. Vă aștept să ne reîntâlnim acolo și vă promit că nu vă dezamăgesc.

Dacă televiziunea nu se închide, dacă nimeni nu i-a spus să plece de la Realitatea TV, cum se explică oare transferul tocmai la România TV? Să fi fost oferta financiară mult mai tentantă sau altele sunt jocurile de culise.

În ultimul an de zile, Andreea Crețulescu a realizat la Realitatea TV, de luni până joi, emisiunea ”Realitatea la raport”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata