Breaking news

Andreea Bãnicã s-a bãtut în trafic cu un şofer de TIR

loading...

Andreea Bãnicã a povestit la emisiunea „Te pui cu blondele?”, difuzată astă seară la Antena 1 de la ora 20,30, cum s-a bătut în trafic cu un șofer de TIR.

Te pui cu blondele 22 iulieInvitatã în aceastã searã, de la 20:30, în emisiunea „Te pui cu blondele?”, frumoasa cântãreaţã a fãcut o dezvãluire care i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte.

Intrebatã de una dintre blonde dacã a luat vreodatã bãtaie de la un bãrbat, Andreea a mãrturisit: M-am bãtut cu un TIR-ist! Eram la Bacãu, în urmã cu vreo şapte ani, era o coadã mare de maşini, iar eu, ca o blondã veritabilã, am trecut în faţa tuturor.

Deranjat, şoferul de TIR a coborât imediat: M -a împins cu uşa, m-a lovit cu portiera în spate, aşa cã i-am tras şi eu un dos de palmã. Eu îs mai bãtãuşã! Am început sã mã bat cu el, dãdeam din mâini şi din picioare! Cert e cã m-a julit rãu pe picior, încât a doua zi pentru concert, mi-am mascat vânãtãile cu fond de ten!

Alãturi de Andreea, Ruby şi Mihai Morar fac echipã şi îşi testeazã cunoştinţele de cultura generalã cu armata de blonde a lui Negru.

Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata