Breaking news

Andreea Bănică izbucnește în lacrimi la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Andreea Bănică izbucnește în lacrimi, sâmbătă, 15 martie, la Te cunosc de undeva!, la vorbele pe care i le spune, de la masa juriului, Monica Anghel.

andreea banica plangeJurata Monica Anghel a făcut-o să plângă copios, pe concurenta Andreea Bănică, la show-ul Antena 1.

“Mi-am dat seama cum ești tu, de fapt, Andreea. Un om foarte sensibil, deși tu tot timpul vrei să fii veselă, tu tot timpul ești plină de energie. Asta ascunde o sensibilitate extraordinară. Din ceea ce mi-ai transmis tu acum, m-ai emoționat! Și vreau să-ți mulțumesc pentru asta. Să nu-ți fie teamă niciodată să-ți arăți sentimentele. Am senzația că ai făcut lucrul ăsta special pentru mine”, i-a mărturisit Monica Anghel.

Cuvintele ei au înduioșat-o atât de tare pe Andreea, că lacrimile au început să-i curgă pe obraji: Așteptam asta de la tine. Doar de la tine. Pentru că am crezut că ai ceva cu mine, sincer.

Andreea Bănică s-a transformat în ediția de sâmbătă a show-ului în Miley Cyrus.

Cu ce piesă a emoționat-o atât de tare Andreea Bănică pe Monica Anghel, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata