Breaking news

Andreea Bănică a avut de furcă cu perucile la Te cunosc de undeva

loading...

Trei peruci a schimbat Andreea Bănică până să se oprească asupra aceleia pe care a purtat-o pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”, în ediția de sâmbătă, 29 martie, când s-a transformat în Kelly Rowland.

andreea banica - peruciPrima nu i-a plăcut pentru că n-avea breton, iar cea de-a doua pentru că avea părul mult mai lung decât originalul. Abia la cea de-a treia, pe care a ales-o chiar ea,  s-a declarat mulțumită.

Și chiar dacă toată lumea i-a spus că îi stă foarte bine brunetă, Andreea nu și-ar mai închide niciodată culoarea părului. A făcut-o o singură dată, cu mulți ani în urmă, când a vrut să-și surprindă soțul, Lucian.

Cum nu s-a putut obișnui cu noul său look,  frumoasa interpretă a redevenit blondă, câteva zile mai târziu.

La „Te cunosc de undeva!”, de la masa juriului, Horia Brenciu – invitatul special al acestei ediții – s-a arătat încântat de prestația artistică și de înfățișarea Andreei. “Andreea, te știu de când erai mică (râde). Cred că transformarea ta în Maria Ciobanu mi-a plăcut cel mai mult până acum. Mary Shepherd, you are divine! (râde). Mi-a plăcut tot ce ai făcut. Și îți stă foarte bine brunetă!”.

Cum au apreciat Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits prestația Andreei Bănică, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata