Breaking news

Andreea Bălan speriată de Pepe: Am crezut cã mã va bate

loading...

Andreea Bălan, frumoasa jurată de la Te cunosc de undeva!, a avut parte de o experienţă ieşită din comun la filmările pentru cea mai recentă ediţie a showului.

andreea balan speriata de pepeUnul dintre concurenţi i-a făcut o surpriză de proporţii cu o transformare spectaculoasă, rolul pe care îl interpreta având o coregrafie inedită.

Când a venit la masa juriului, am crezut că mă bate!” a spus Andreea după ce Pepe – The Mad Stuntman a terminat de interpretat celebra piesă “I like to move it”.

După două roluri travesti, sâmbătă, Pepe se va confrunta cu o altă transformare spectaculoasă.

Pepe va deveni The Mad Stuntman, un personaj dificil de interpretat aşa cum au recunoscut şi juraţii. Îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, cu părul prins în cozi, baston în mână şi un machiaj închis la culoare, cu greu ar fi putut cineva să-l recunoască pe Pepe în spatele acestui rol senzaţional.

Interpretarea va fi însă cea care îi va lăsa cu gura căscată pe juraţi, Andreea Bălan fiind extrem de surprinsă de ritmul alert pe care Pepe a reuşit să-l imprime melodiei, la un moment dat acesta părând chiar înspăimântător.

Ce alte interpretări i-au mai impresionat pe juraţi, rămâne de văzut sâmbătă, de la 20.30, la Te cunosc de undeva!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata