Breaking news

Andreea Bălan, concediată din juriul Te cunosc de undeva

loading...

Andreea Bălan a fost dată afară din juriul emisiunii Te cunosc de undeva. La fel a pățit și Aurelian Temișan și Ozana Barabancea. În schimb, Pepe devine jurat.

andreea balan - te cunosc de undevaAnul 2014 începe cu vești proaste pentru Andreea Bălan. A pierdut contractul cu Antena 1 pentru show-ul Te cunosc de undeva unde fusese jurat timp de patru sezoane.

Antena 1 a decis să-i de afară din juriu și pe Aurelian Temișan și pe Ozana Barabancea. Doar Andrei Aratidis rămâne jurat și în sezonul cinci, unde va fi coleg cu Pepe.

După două sezoane consecutive câștigate, Pepe devine jurat în sezonul cu numărul cinci al show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Pepe este unul dintre cei patru jurați ai celui de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva”, care va începe, în curând, la Antena 1. Și promite să fie unul dintre cei mai incomozi artiști care se vor afla la masa juriului! Un sezon în care numeroși interpreți de renume  vor face, și de această dată, măsura talentului lor prin transformări spectaculoase.

Vreau să văd transformări și personaje bine făcute, cu umor, cu distracție, cu spirit de competiție. Nu-mi doresc demonstrații de cântat ori de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenți că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte și pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoția și implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, spune Pepe.

Artistul a participat în calitate de concurent la două ediții ale show-ului și a realizat pe parcursul lor nu mai puțin de 35 de transformări, una mai remarcabilă decât alta.

Eu m-am pregătit foarte bine în calitate de concurent la “Te cunosc de undeva”, n-am tratat cu superficialitate nici un personaj pe care l-am interpretat, de aceea acum vreau să văd cât de mare va fi implicarea celorlalți concurenți. Mai ales că, în această ediție, avem artiști de renume, cu succes în România. Cu atât mai mare va fi pentru ei provocarea de a se transforma în altcineva. Eu apreciez fiecare concurent pentru ceea ce reprezintă ca artist, pentru ceea ce cântă, însă voi fi foarte atent cum își va transforma vocea, cum va intra în pielea personajului pe care-l va avea de interpretat”, mai spune juratul de la „Te cunosc de undeva”.

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși rămân prezentatori și în sezonul cu numărul cinci la Te cunosc de undeva.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata