Breaking news

Andreea Bălan a ajuns coprezentatoare la România Dansează

loading...

Din jurat la „Te cunosc de undeva„, Andreea Bălan a ajuns coprezentatoare la emisiunea „România Dansează”, prezentată de Jorge.

andreea balan - romania danseazaDată afară pe ne pusă masă din juriul Te cunosc de undeva unde făcea furori, Andrea Bălan s-a trezit coprezentatoare la România Dansează. Prin această nouă slujbă, Antena 1 dorește să o țină în trust pe artistă.

După etapa preselecţiilor, începând din galele show-ului, lui Jorge i se alătură frumoasa Andreea Bălan, în rol de coprezentator. Anunţul a fost făcut aseară, în premieră, la evenimentul de lansare a grilei de primăvară a Antenei 1.

Andreea este un artist complet, anul acesta aniversând 20 de ani de carieră: Toată experienţa acumulată în toţi aceşti ani a făcut să am în spate o mică industrie şi să învăţ foate multe. Astăzi sunt mai calmă, mai înţeleaptă şi mai diplomată.

Participarea Andreei în această emisiune nu e deloc întâmplătoare: Nu sunt doar o cântăreaţă comună, sunt un entertainer prin dans, motiv pentru care totul trebuie să fie ca la carte. Am învăţat în Mexic peste 40 stiluri de dans, cu tot ce implică asta. Am avut acces la cea mai mare casă de modă a unei televiziuni- Televisa- şi am învăţat acolo cum trebuie să-mi ambalez toate stilurile de dans. E o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect!

După un prim sezon în care unii dintre cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase, încărcate de emoţie şi pasiune, un nou sezon „România Dansează” se pregăteşte de start duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Zeci de stiluri de dans şi sute de concurenţi talentaţi promit un spectacol total în această primăvară, iar surprizele nu se opresc aici.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata