Breaking news

Andeea Marin a transformat Surprizele în Prețuiește Viața

loading...

Andreea Marin a revenit duminică seară la TVR cu o emisiune intitulată ”Prețuiește viața”. Toate bune și frumoase numai că formatul este 90% cel de la Surprize Surprize.

pretuieste viataDupă o pauză de șase ani, Andreea Marin readuce Surprize Surprize la TVR dar sub numele de Prețuiește Viața.

Cu un decor impresionant, cu balet, imn și scenariu similar cu al Surprizelor, Andreea Marin reînvie emisiunea care a consacrat-o. Nici celebra canapea de la Surprize nu lipsește din noul format.

În speranța că va repeta audiențele de altă dată. Dacă Surprize Surprize se difuzau sâmbăta, Andreea Marin a ales să se bată în audiențe cu X Factor și nu cu Vocea României.

Andreea Marin aduce în emisiunea cea nouă oameni cu povești de viață impresionante, pe care îi ajută prin intermediul specialiștilor invitați în platoul tv. La fel cum se întâmpla și la Surprize.

Dialogul cu persoanele pe care le ajută, se poartă tot în gradene, în mijlocul publicului. Iar stilul de moderare, prezentare și discuție cu persoanele ajutate în emisiune, este același cu cel de la Surprize Surprize.

Și la final, Andreea Marin nu se abține și dansează alături de balet, pe genericul emisiunii. Dacă românii se vor uita din nou în număr mare la Andreea Marin și dacă TVR 1 va reuși să bată pe viitor X Factor la audiențe, rămâne de văzut.

loading...
1 Comentariu
  1. Ionut Iaz spune

    Femeia aceasta e de apreciat, desteapta, frumoasa si puternica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata