Breaking news

Anda Adam se transformă în vârcolac, la “Te cunosc de undeva”

loading...

Extrem de rar se întâmplă ca, după o transformare la “Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea să se ridice de la masa juriului și, cu lacrimi în ochi, să urce pe scenă ca să îmbrățișeze concurentul care a realizat-o.

anda adam - james brownAnda Adam este cea care a făcut-o pe Ozana să se ridice de la masa juriului și să o îmbrățișeze, după deghizarea fantastică în James Brown.

Gândește-te că te biciuiește cineva în timpul ăsta și ai o durere fizică. Și că țipi și te doare. Trebuie să obosești după piesa asta (n.n. It’s a Man’s, Man’s World), să te ia amețeala”, i-a recomandat Andrei Aradits, la antrenamente. Amețeala nu a luat-o, din fericire, chiar dacă rolul a fost unul foarte dificil pentru Anda.

“El e un bărbat cu o trăire foarte intensă, într-un stil foarte propriu. Încerc să fiu cât mai aproape de original, să mă zbat, ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni și aș încerca să mă eliberez. Piesa este foarte grea, important e să fie trăită așa cum trebuie, să mă dezlănțui și să fiu un mic vârcolac pe scenă”, a explicat Anda Adam, înainte de a-și intra în rol.

Cât de bine s-a transformat Anda Adam în James Brown vedeți diseară, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata