Breaking news

Anda Adam face senzaţie în rolul Catangăi la Te cunosc de undeva

loading...

Anda Adam are de interpretat un rol complicat, în ediţia de sâmbătă a show-ului Antenei 1, „Te cunosc de undeva!”. Artista a devenit, pentru câteva minute, Catanga.anda adam by catanga

Ce note a luat de la juriu, telespectatorii vor afla privind show-ul. Cert este că a primit complimente de la toţi juraţii, care au exprimat din nou aprecieri pentru cât de bine arată cu părul negru.

Sâmbăta aceasta, de la 20:30, la Antena 1, concurenţii de la „Te cunosc de undeva!” vor avea parte de transformări radicale pentru a intra cât mai bine cu putinţă în pielea personajului ales de ruletă.

Şi de această dată, Anda va reuşi să impresioneze juriul prin voce şi prezenţă scenică, dar şi prin lookul asociat rolului său.

Se pare că părul negru, după părerea unanimă a colegilor, îi stă mai bine Andei.

Dacă pentru Andreea Bălan, cântăreaţa arată excepţional în ambele variante, prezentatorul Cosmin Seleşi a mărturisit convins: Mie brunetă îmi place. Moor! Îi stă foarte bine brunetă!.

Nici Aurelian Temişan nu a ratat momentul şi i-a declarat artistei: „Îţi stă superb brunetă!”.

După un astfel de moment, Anda Adam le-a promis tuturor celor prezenţi flori, asta și pentru că piesa pe care a avut-o de interpretat a fost  „Mama mea e florăreasă!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata