Breaking news

Anda Adam a fost cerută de soție la Totul e permis

loading...

Fericitul care i-a cerut mâna Andei Adam este Piticu’ de la Simplu. Evenimentul se petrece duminică, 26 ianuarie, la Totul e permis la Antena 1.

anda adam - totul e permisPe planul înclinat la 22,5 %, în producția “Nașterea din hambar”, Anda Adam este o fiică de țărani, părinții ei fiind întruchipați de Rona Hartner și Lucian Ghimiși.

În hambarul tatălui ei, un fermier de modă nouă, urmează să se petreacă un fericit și așteptat eveniment: va făta vaca! Însă, pe nepusă masă, cei doi află de la fiica lor că tocmai a fost cerută de nevastă de către medicul veterinar, interpretat de Piticu’ de la Simplu.

La “Totul e permis”, duminică seară,  vor intra în cea mai haioasă competiție televizată  echipa câștigătoare a ediției precedente, formată din Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru), Ana Odagiu și Cătălin Bordea, și o alta, formată din Rona Hartner, Anda Adam, Piticu’ (Simplu) și Lucian Ghimiși.

Aceștia se vor confrunta  în probe dintre cele mai amuzante. “Umbre chinezești”, “Hitul permis”, “Cuvintele tabu”, “Răspunsuri ritmate”, “3D sau nu” ori “Minge și precizie” sunt câteva dintre ele.

Care dintre echipe merge mai departe în ediția următoare, vedeți duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata