Breaking news

Anda Adam a câştigat premiul ediţei cu rolul Amy Winehouse

loading...

Noi transformări spectaculoase au cucerit ieri publicul la Te cunosc de undeva!, transforming showul de la Antena 1 conducând şi sâmbăta aceasta clasamentul de audienţă la nivelul targetului urban .

anda adam alias Amy WhinehouseCea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi cât şi de concurenţi a fost Amy Winehouse, rol care i-a adus Andei Adam şi premiul ediţiei.

Asemănarea a fost cu adevărat uluitoare, Anda având nu numai o interpretare vocală de senzaţie, ci și un aspect foarte asemănător cu cel al celebrei artiste.

Senzuală, într-o rochie cu un decolteu generos, un tatuaj pe braţ, cercel deasupra buzei şi părul negru, astfel a apărut Anda Adam la Te cunosc de undeva! în rolul Amy Whinehouse.

Imprevizibilă ca Amy şi cu o voce extraordinară, Anda a făcut senzaţie! S-a descălţat, a plecat de pe scenă şi a făcut tot felul de gesturi neaşteptate cu care Amy Winehouse îşi obişnuise publicul.

Decorul a fost de asemenea deosebit, inspirat din videoclipul piesei “You Know I’m No Good”. Astfel, pe scena Te cunosc de undeva! au apărut un bar, dar şi o cadă unde Anda-Amy era aşteptată de un dansator.

Cei de acasă au savurat fiecare minut din interpretările talentaţilor concurenţi, alegând şi de această dată Antena 1.

Astfel, la nivelul targetului all urban, Te cunosc de undeva! s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor lor cu 8.6% rating şi 17.8% share.

Locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat la nivelul aceluiaşi target un rating de 8.2% şi 17 procente cotă de piaţă.

În minutul de aur, 23:00, aproape 1.200.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau Te cunosc de undeva!, vârful de audienţă fiind de 11.4% rating şi 26.3 procente cotă de piaţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata