Breaking news

Anca Sigartău, de nerecunoscut la Totul e permis

loading...

Apariție senzațională a actriței Anca Sigartău la show-ul Antena 1, Totul e permis, după ce a dat jos 16 kg, ca urmare a faptului că a renunțat la pastilele de slăbit.

anca sigartau  la totul e permis16 kilograme a slăbit Anca Sigartău, talentata actriță pe care o veți vedea miercuri, 16 octombrie, în show-ul “Totul e permis”, la Antena 1.

E pentru prima oară în viața mea când renunț la medicamentele de slăbit. Nu m-am mai gândit absolut deloc la kilogramele mele în plus. Și am început să slăbesc în momentul în care m-am relaxat cu totul în privința asta. Din martie și până acum am dat jos 16 kilograme”, povestește Anca Sigartău.

Anca s-a luptat toată viața cu kilogramele. Și nu i-a fost prea confortabil așa, plinuță, mai ales atunci când cei din jur îi atrăgeau atenția asupra greutății sale. La filmările pentru “Sunt o babă comunistă”, cel mai recent film în care a jucat,  regizorul Stere Gulea i-a spus că ar trebui să mănânce mai puțin: “Eu mănânc mai puțin, a venit replica ei, dar 20 de ani nu am cum să dau jos”. Acum, actrița mărturisește că se simte bine în pielea ei.

Pentru acest an pregătește un proiect muzical inedit și curajos, “Unique”, primul CD cu muzică folclory-cabaret ce va apărea în România. Materialul muzical cuprinde 18 piese interpretate vocal și la pian de ea și de Manuela Cara. E un proiect important pentru Anca: Eu am greșit, trebuia să fac muzică, nu actorie. Am absolvit Liceul “George Enescu”, m-am pregătit cu doamna Magda Ianculescu și toată viața, după aceea, am tânjit după muzică”, explică ea. Iar pentru la anul, se pregătește de nuntă. Nunta Soniei (23 de ani), fiica ei cea mare, de care este foarte mândră. Ca și de cei doi băieți, Teodor (21 de ani) și Iosif (17 ani). “Pentru asta am trăit, să-mi văd copiii mari.

La “Totul e permis”  a venit pentru că îi place divertismentul de bună calitate, “ăla unde sunt luminile bine puse și oamenii puși în valoare”. Dar și pentru faptul că joacă alături de Lucian Ghimiși, căruia îi dă replica în piesa “Boeing, Boeing”, și Cosmin Seleși, alături de care face deseori dublaje pentru desene animate. Peste toate astea, “Augusta (n.n. Augusta Lazarov) e de top, cum să nu-ți dorești să lucrezi cu ea?”

În ediția de miercuri, 16 octombrie, a celui mai spumos și înclinat show de divertisment, Anca Sigartău va face echipă cu Vladimir Drăghia, Lucian Ghimiși și campioana la scrimă Ana Maria Brânză.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata