Breaking news

Anca Lungu revine la pupitrul Observatorului, după o pauză de două luni

loading...

Anca Lungu se întoarce la pupitrul Observatorului de week-end, după doar două luni de la nașterea fiicei sale, Natalia Adriana.

anca lungu - observatorÎncepând de mâine, telespectatorii Antenei 1 se vor reîntâlni  cu proaspăta mămică în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la pupitrul principalului jurnal de  ştiri al weekendului.

După două  luni în care m-am specializat în cea mai grea şi mai frumoasă  meserie din lume, aceea de mama, îmi reiau şi meseria de jurnalist. Începând de mâine le dau din nou întâlnire telespectatorilor la Observatorul de weekend. E pentru prima dată când mă despart de Natalia pentru câteva ore bune, însă sunt cât se poate de liniștită. Printesa Lingurița rămâne pe cele mai bune mâini! Tati va prelua toate atribuţiile  în timpul weekendului şi e foarte pregătit pentru asta. Îi multumesc că  e atât de responsabil şi le multumesc şi colegilor care m-au înlocuit până acum la pupitrul Observatorului!”, declară Anca Lungu.

În fiecare sâmbătă şi duminică,  în cadrul Observatorului, de la ora 19.00, Anca Lungu aduce telespectatorilor Antenei 1 cele mai importante ştiri de peste weekend, interviuri în exclusivitate şi campanii care au schimbat destine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata