Breaking news

Anca Dumitrescu și Cătălin Petre împart mărțișoare făcute chiar de ei

loading...

Pe 1 martie, chiar de ziua Digi 24, matinalii Cătălin Petre și Anca Dumitrescu împart mărțișoare făcute chiar de ei, din paste făinoase.

anca dumitrescu si catalin petre - martisoareCătălin Petre se declara un „uituc” irecuperabil atunci când vine vorba de ziua dedicată mărțișoarelor așa că a apelat la ajutorul colegei lui, Anca Dumitrescu. Misiunea ei a fost să îi aducă aminte că, pe 1 Martie, trebuie să le ofere doamnelor câte un simbol al primăverii.

Eu, și dacă aș vrea să uit de Mărțișor nu aș putea, 1 martie este ziua în care, alături de Digi24 HD, împlinesc primii mei doi ani pe micul ecran”, spune Anca.

Așa că, inspirată de un material pe care l-a urmărit în emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe”, Anca Dumitrescu și-a luat în serios rolul și l-a provocat  pe colegul „digimatinal”  la confecționat de mărțișoare din…paste făinoase, mai exact farfalle.

M-a păcălit că mergem la o cafea și am sfârșit prin a pune pana pe acuarele, pensule, snururi colorate și paste. Însă cred că anul acesta voi oferi doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase mărțișoare, handmade by me”, mărturisește Cătălin.

Timp de câteva ore, Anca și Cătălin au uitat că începuseră dimineața la 4 și au fost chiar și ei surprinși de creativitatea și originalitatea de care au dat dovadă.

 “1 Martie înseamnă bucuria de a oferi. Iar colega mea, Anca, a avut grijă ca anul acesta să pot oferi cele mai frumoase mărțișoare. Unice și personale”, spune Cătălin Petre.

Pentru Anca Dumitrescu, ziua de 1 Martie are o importanță deosebită, atât personală cât și profesională: 1 martie este ziua de naștere a tatălui meu, motiv de sărbătoare în familie. Și, de doi ani, ziua este completată de bucuria aniversării celei de-a doua familii pentru mine, familia Digi24 HD. 1 martie este data la care îmi urez “La Digimulti Ani”, cum îmi place mie să spun. Sunt în această echipă minunată din martie 2012, suntem ca o familie și sunt mândră că, în timp, programul nostru matinal a devenit un etalon pentru telespectatori.

Cei doi prezentatori ai “Digimatinalului” vor oferi mărțișoarele inedite confecționate chiar de ei, în cadrul ediției speciale de 1 Martie, zi în care Digi 24 împlinește primii 2 ani de emisie. Pe parcursul întregii zile postul de televiziune a pregătit ediții speciale ale știrilor, emisiunilor, transmisiuni în direct din întreaga țară, o desfășurare de forțe impresionantă pentru că, în 2014, Digi 24 aduce informația la putere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata