Breaking news

Anastasia, concurentă „Next Star”, desemnată omul anului în Ucraina

loading...

Cei mai talentaţi copii veniţi la preselecţiile „Next Star”, show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, demonstrează pe scena îndrăgitei emisiuni că ei sunt esenţele puternice în sticluţele mici şi, mai ales, că talentul nu are graniţe.

Anastasia, Dan NegruDovadă este prezenţa Anastasiei, o fetiţă de 11 ani din Ucraina, care i-a uimit pe membrii juriului, Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, cu realizările ei.

Anastasia a câştigat Eurovisionul cu o melodie pe care a compus-o împreună cu familia ei, aceeaşi cu care s-a prezentat la preselecţii, reuşind să-i impresioneze pe toţi cei aflaţi în sală.

Asta este doar una dintre realizările fetiţei, pentru că anul trecut ea a fost denumită omul anului în Ucraina datorită reuşitelor obţinute la concursul internaţional de talente: „Vă daţi seama la ce nivel a ajuns <Next Star> dacă Anastasia s-a prezentat anul acesta cu show-ul cu care a câştigat acum doi ani un concurs de anvergura Eurovisionului? Pentru că de atunci l-a mai îmbunătăţit şi perfecţionat chiar”, mărturiseşte Pepe.

Concurenta povesteşte că la întoarcerea sa în ţară a avut parte de o mare surpriză la aeroport, surpriză care a determinat-o să plângă de emoţie. Despre ce este vorba, vor afla telespectatorii care vor urmări super show-ul de joi, „Next Star”, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata