Breaking news

Analog TV Timișoara deinve de luni, Digi 24 Timișoara

loading...

Analog TV se transformă, de luni, 25 iunie, de la ora 19.00, în Digi24 Timișoara. Pentru  telespectatori trecerea de la Analog TV la Digi24 înseamnă un număr mai mare de jurnale transmise în direct, un plus de informație. 

În fiecare zi, programele Digi24 Timișoara oferă informație utilă și de calitate. Pentru Timișoara apariția unui nou post local, singurul care emite la o calitate full HD, înseamnă un plus de informație, înseamnă știri locale la cel mai înalt nivel de profesionalism.

În grila de programe Digi24 Timișoara se vor regăsi  șase jurnale de știri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informații despre  piața forței de muncă și o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală. Jurnalele de știri Digi24 Timișoara vor acoperi, de luni până vineri, cele mai importante și relevante evenimente ale zilei.

Dimineața începe în forță la Digi24 Timișoara pentru ca de la 06.30, 07.30 și 08.30 sunt difuzate  jurnalele care le aduc timișorenilor toate informațiile de care au nevoie. Știrile dimineții trec în revistă evenimentele nopții, cele mai importante informații ale zilei precedente și anunță principalele evenimente ale zilei în curs. Următoarele jurnale ale zilei vor fi difuzate la ora 13.00 și 16.30. Principala ediție de știri a zilei este programată la ora 18.30. În acest jurnal,  telespectatorii Digi24 Timișoara vor regăsi cele mai importante evenimente ale zilei, toate informațiile sportive locale, dar și un buletin meteo. Seara continuă de  la ora 21.00 cu un talk-show în cadrul căruia vor fi dezbătute principalele subiecte ale momentului.

În echipa Digi24 Timișoara au intrat jurnaliști profesioniști, cu experiență și cunoscuti în plan local, dar și tineri jurnaliști cu calități excepționale.  Știrile Digi24 Timișoara vor fi prezentate de două jurnaliste cu experiență: Iulia Pop  și Carolina Voin.  Jurnalele de știri vor fi coordonate  de  Codruța Holotescu și Ioana Ciurlea, care vor ocupa funcția de producător executiv.

Echipei Digi24 Timișoara i se alătură și jurnalistul Adrian Adam, cu o experiență de peste 15 ani în televiziune. Acesta  va fi realizatorul talk show-ului  “Vocile Banatului”, emisiune care va fi difuzată de luni până vineri, în interval orar 21.00 -21.55. În programul Digi24 Timișoara își va găsi locul și o producție deja consacrată pe plan local și regional: “Minunatele povestiri ale navetistului bănățean”, realizată de Flavius Băican. Emisiunea va fi difuzată vineri, la ora 20.00.

Echipa Digi24 Timișoara este completată de Andreea Medinschi, jurnalist și realizator tv, care va aduce  în fața telespectatorilor poveștile și legendele zonei,  informaţii inedite despre oameni. Toate acestea, într-o  emisiune de exceptie: “Turist acasa”. Unul dintre cele mai afectate segmente ale crizei financiare globale este piaţa muncii. Acesta este motivul pentru care Digi24 Timișoara include în grila de programe o emisiune dedicată celor care caută un loc de muncă. Emisiunea “Recrutat în Timișoara”, realizată de Adrian Cojocaru, va oferi informații utile despre piața forței de muncă din vestul țării.

Partea de vest a țării e recunoscută ca una în care sportul se trăieşte la cote maxime. Timişoara este reprezentată la nivel înalt de echipe de fotbal, baschet, rugby, handbal şi volei. Acestora li se adaugă campioni naţionali, continentali sau chiar mondiali, la diferite sporturi individuale.  Problemele, dar și succesele sportivilor din vestul țării își vor găsi locul în emisiunea “Divizia locală”,  realizată de  Ionut Suciu.

Producătorul general Digi24 Timișoara, Bujor Popa, explica secretul din spatele succesului:  Am incercat să facem ca trecerea de la Analog TV la Digi24 Timișoara să nu fie una bruscă. Timp de 10 luni am continuat să difuzăm  programul  obișnuit, dar, în paralel, am pregătit o noua grilă de programe.

Digi24 Timișoara este cea de-a doua stație locală pe care Digi24 o lansează în luna iunie.

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata