Breaking news

Ana Odagiu s-a ales cu părul ars la Totul e permis

loading...

Pățanie de zile mari pentru actrița Ana Odagiu la show-ul Antena 1, “Totul e permis”. Era să rămână cheală pentru că i-a luat foc părul.

ana odagiu - totul e permisProba Panică, din cadrul show-ului „Totul e permis”, a cam băgat-o în sperieți pe actrița Ana Odagiu.

Mi-a luat foc părul. Inițial, nu mi-am dat seama, noroc cu Bleonț (n.n. Claudiu Bleonț), care stătea lângă mine și mi-a dat jos din mâini balonul de la fitilul căruia mi se aprinsese părul. De atunci, recunosc, am rămas cu ceva sechele”, spune Ana Odagiu.

Odată momentul depășit, Ana s-a comportat pe parcursul probelor ce au urmat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și, adaugă ea, s-a distrat foarte bine.

Eu cred că așa ar trebui să fie un examen la teatru, să te treacă prin probe asemănătoare cu cele de la “Totul e permis”, conchide ea.

Duminică, la „Totul e permis”, echipa victorioasă de saptămâna trecută, formată din Maria Buză, Cosmina Păsărin, Jorge și Claudiu Bleonț, se va confrunta cu o alta, din care fac parte Cătălin Bordea, Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Ana Odagiu. Echipa care va câștiga cele mai multe probe va participa la ediția următoare a show-ului.

“Totul e permis” se difuzează duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata