Breaking news

Ana Maria Prodan spune la “Te pui cu blondele?” cum a ajutat-o Becali

loading...

Ana Maria Prodan a mărturisit în emisiunea Te pui cu blondele?”, moderată de Dan Negru, cum și când a fost ajutată de patronul Stelei, Gigi Becali.

Te pui cu blondeleMiercuri, 21 august, de la orele 20:30, numai la Antena 1, Dan Negru le va avea invitate pe Maria Cârneci şi pe Ana Maria Prodan în ediţia de mâine searã a shwo-ului, “Te pui cu blondele?”.

Ana Maria Prodan a mărturisit în emisiunea moderată de Dan Negru că a constatat că aromânii au o mentalitate diferită de cea a românilor, “machedonii au mentalitatea că femeile trebuie să stea la cratiţă, să gătească şi să crească copii”, asta după ce o blondă a provocat-o să dezvăluie o întâmplare frumoasă legată de relaţia ei cu patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, “Încerc să-mi aduc aminte de o întâmplare frumoasă cu el legată de fotbal şi nu prea am”.

A existat, însă, un moment în care Gigi Becali a ajutat-o pe Ana Maria Prodan “Mă certam la Rapid cu Copos, pentru că voiam să semnez cu Herea un contract şi am plecat la Becali, ca să-l enervez pe patronul Rapidului de atunci, George Copos, fostul patron al echipei din Giuleşti, şi i-am spus < Ştiu că nu mă suporţi, dar trebuie să mă ajuţi> şi m-a ajutat enorm”.

Cei care vor urmări miercuri, 21 august, de la orele 20:30, la Antena 1 emisiunea “Te pui cu blondele?”, vor afla cum a ajutat-o Gigi Becali pe Ana Maria Prodan şi care a fost prima afacere pe care a avut-o în America protagonista reality-show-ului “Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte”, difuzat pe Euforia Tv în fiecare duminică de la orele 22:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata