Breaking news

Ana Cristina Călin a mers 6000 de km în 12 luni prin țară

loading...

Pasionată de călătorii şi de frumuseţile României Ana Cristina s-a transformat într-un globetrotter la ea în ţară. Prezentatoarea emisiunii „La volan”, a parcurs în 12 luni, 6000 de kilometri prin România.

Ana Cristina CălinVedeta Digi24 a „bătut” doar în ultimele 12 luni, peste 6000 de km din ţara noastră şi a vizitat 31 de judeţe.

„Nicio distanţă nu este prea mare dacă atunci când ajungi la destinatie găseşti un loc minunat”.

Este deviza după care se ghidează Ana Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii La volan”, difuzată sâmbăta, de la 10.30, la Digi24.

„Îmi place să călătoresc. Deseori plec în weekend-uri, alături de prieteni, alteori în vacanţe mai lungi. Însă, în ultima perioadă, am ales mereu ţara noastră pentru a-mi petrece timpul liber. Cred că avem foarte multe de văzut în România şi ar trebui sa ne cunoaştem mai întâi ţara, înainte de a călători atât de mult peste hotare”, spune prezentatoarea emisiunii „La volan”.

Cimitirul Vesel de la Săpânţa, cetatea Sighişoarei, Sibiul, Ceahlăul sau Salina de la Praid sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate ale Anei Cristina Călin: Ultimele vacanţe mi le-am petrecut în Ardeal şi am întâlnit acolo oameni deosebiţi, locuri frumoase şi cea mai gustoasă mâncare.

Nu au lipsit din periplul ei românesc nici aventurile, mai ales cele motorizate, dar cum prezintă o emisiune auto Ana Cristina a rezolvat imediat problemele: Am rămas la un moment dat undeva, pe un drum forestier, în mijlocul pustietăţii. Nu mai pornea maşina! Am sunat imediat unul dintre mecanicii alături de care filmasem pentru „La volan” şi, cu ajutorul sfaturilor lui, am reparat defecţiunea.

Acum, când vede zăpada de afară, Ana Cristina Călin nu se gândeşte decât la următoarea plecare: Am prins o iarnă de poveste în Bucovina, la finele anului trecut. Acum mă uit pe geam şi îmi programez următoarea destinaţie. Evident, în România.

Pasionată de mașini şi călătorii, Ana Cristina Călin le aduce telespectatorilor toate noutățile din domeniul auto, în fiecare sâmbătă, de la 10.30, la Digi 24, în cadrul emisiunii „La volan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata