Breaking news

Alina Puşcaş bifează o super premieră, la aniversarea a 20 de ani de Antena 1

loading...

Pe 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 20 de ani pe piaţa media românească şi pregăteşte un adevărat maraton al distracţiei cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună, aşa cum ne-a obişnuit până acum.

aniversare antena 1Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului vor concerta live în Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, pe parcursul întregii zile,  iar de la 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

La 20 de ani, Antena 1 organizează cea mai tare petrecere live şi invită întreaga ţară la petrecere, organizând super concerte în Bucureşti, Iaşi şi Timişoara.

Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se vor ocupa de bunadispoziţie a bănăţenilor, fiindu-le alături încă de la primele ore ale zilei în Iulius Mall Timişoara. Printre cântăreţii care vor face un show de zile mari pentru bănăţenii veniţi să sărbătorească alături de Antena 1 se numără Anna Lesko, Alex Velea, Matteo şi mulţi alţi invitaţi surpriză.

Puţini ştiu însă că Alina va bifa cu această ocazie şi o premieră: N-am fost niciodată până acum în Timişoara. Deşi planificasem de mai multe ori să ajungem, nu am reuşit niciodată. Aşa că sâmbătă, Cosmin mi-a promis că vom rămâne în oraş, pentru că am o listă uriaşă de locuri pe care aş vrea să le vizitez.

Un cunoscător al locului, Cosmin i-a promis Alinei că o va scoate la masă, într-un  loc foarte frumos, însă Alina e greu de cucerit: La câte preparate wow am văzut eu la Top Chef sunt greu de impresionat!

Alături de bănăţeni, petrecerea continuă şi în alte oraşe. Mihai Morar şi Buzdugan vor da startul distracţiei în inima Moldovei, CRBL, Nicole Cherry şi mulţi alţi artişti concertând live în Iulius Mall Iaşi, în vreme ce în Bucureşti, Dan Capatos, dj-ul păcătos Silviu Andrei şi Pepe promit un super spectacol în capitala marii distracţii, dându-le întâlnire tuturor bucureştenilor în Afi Palace Controceni. Ii vor încânta cu un show de zile mari, marca Antena 1, unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

Iar pentru cei care nu vor putea bucura live de acest minunat spectacol, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor lor îndrăgite, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasă pentru fiul meu, Acces Direct şi o super gală live X Factor, încheiată cu un recital de zile mari Holograf.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata