Breaking news

Alexandru Obrad, interviu de excepție cu Sanda Nicola – VIDEO

loading...

Alexandru Obrad, reporterul de 17 ani de la televiziunea online Xpress TV, a realizat un interviu de excepție cu vedeta știrilor Digi 24, Sanda Nicola, aflată la Arad pentru emisiunea Raport de țară.

alexandru obrad si sanda nicolaAlexandru Obrad, puștiul din Arad, în vârstă de doar 17 ani, continuă să performeze în televiziune și să realizeze interviuri spectaculoase și profesioniste cu personalități, vedete și persoane publice de prim rang.

În urmă cu aproximativ un an de zile mai exact pe 22 aprilie publicam pe exclusivNEWS.ro un material despre Alexandru Obrad, un elev pasionat de televiziune care realiza interviuri cu diferite persoane și personalități, edita și monta singur materialele video.

Alexandru a continuat să-și dezvolte pasiunea și să se perfecționeze de la o zi la alta. Vinerea trecută a realizat un interviu de excepție cu jurnalist Digi 24, Sanda Nicola. Motiv pentru care i-am solicitat un interviu pentru a ne dezvălui culisele acestui interviu.

Interviul cu Sanda a fost unul dintre cele mai frumoase interviuri pe care le-am realizat în acest scurt timp de când „profesez”. Nici nu mi-am dat seama cât de repede a zburat timpul deoarece Sanda vorbea atât de frumos, încât îți era mai mare dragul să o asculți. Nu este mare diferență între Sanda cea de la tv și Sanda din viața reală. În ambele situații, denotă profesionalism, simplitate și elegantă, un exemplu bun de urmat zic eu„, a declarat Alexandru Obrad pentru exclusivNEWS.ro.

Interviul cu Sanda NIcola a fost realizat după emisiunea de dezbatere din cadrul proiectului național ”Raport de țară”, realizat de Digi 24.

Am realizat interviul în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ din Arad, o sală extraordinară care a încântat-o și pe Sanda. Am mers la etaj și interviul a decurs exact ca o conversație. Pot spune că am avut câteva emoții, însă doar până am ajuns la locația în care trebuia să facem interviul. Nu știam la ce să mă aștept și cum vor fi oamenii, cum va fi ea, însă după ce am ajuns, am purtat cu Sanda o conversație foarte prietenească și astfel am știut că nu am de ce să am emoții”, a mai declarat Alexandru Obrad.

Tânărul reporter a ținut să precizeze faptul că:  pot spune că am învățat un lucru foarte, foarte, foarte important de la Sanda Nicola: că nu trebuie neapărat să ne raportăm la un ideal. Pentru că ceea la ce lucrezi poate nu depinde numai de tine și atunci uneori trebuie să ai puterea să și renunți la unele lucruri. Dar cel mai important, trebuie să știm că 75% înseamnă într-adevăr mai puțin decât 100%, dar e mai mult decât 0%, și e munca noastră cu care trebuie să ne mândrim. Orium, eu va invit și pe această cale să urmăriți interviul cu Sanda Nicola și îi mulțumesc și ei pentru că a acceptat să realizăm acest interviu.

Până în prezent, Alexandru Obrad a realizat interviuri cu personalități și vedete precum: Andra, Ecaterina Andronescu, Paula Seling, Alexandra Ungureanu, Anca Boagiu, Mandinga, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Valcan, LalaBand, Pepe, Diana Hetea, Diana Dumitrescu, Andi Vasluianu și Doina Melinte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata