Breaking news

Alexandra Tănăsescu a povesti la Pro TV cuma fost agresată de Mihai Stoica

loading...

Alexandra Tănăsescu a povestit marți seară, în direct la Știrile Pro Tv de la ora 19.00, cum s-a produs incidentul de pe stadionul din Skopje, în urma căruia a fost agresată fizic și verbal de Mihai Stoica.

alexandra tanasescuCu mâna dreaptă bandajată până la cot, Alexandra Tănăsescu a relatat pe larg la Știrile Pro tv, în direct de pe stadionul din Skopje, pățania din Macedonia.

”Aseară ar fi trebuit să fie o seară normală, înaintea unui meci de cupe europene, n-a fost niciodată niciun incident. De când patronul Stelei a intrat la închisoare, managerul și-a asumat rolul de putere absolută. Și-a asumat anumiți favoriți în lumea presei. Unul dintre bodyguarzi m-a tras de mână, Mihai Stoica mi-a luat telefonul, în timp ce mă înjura așa cum n-am mai auzit vreodată în viața mea. Ne-am întâlnit la hotel când am fost însoțită de polițiști pentru a-i identifica pe cei vinovați. Ne-am reîntâlnit și în fața secției de poliție. Și-a recunoscut vina în fața judecătorului, dar nu și-a cerut niciodată scuze”, a declarat Alexandra Tănăsescu.

În loc de compasiune, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf i-a reproșat reporterei că a mers prea departe cu sesizarea poliției. Doar unii jucători i-au trimis Alexandrei mesaje de încurajare.

”Antrenorul Stelei a avut o discuție cu mine, în jurul orei două noaptea, mi-a spus ca s-a mers prea departe și că nu trebuia să chemăm poliția, că trebuia să o rezolvăm în România. Mai mulți jucători mi-au trimis mesaje de încurajare”, a mai povestit Alexandra Tănăsescu.

În urma acestui incident, Mihai Stoica a primit o amendă de 400 euro din partea unui judecător administrativ din Skopje pentru tulburarea liniștii publice. Observatorul partidei Vardar-Steaua s-a declarat uluit de cele întâmplate și a relatat incidentul în raportul către UEFA.

Potrivit regulamentului UEFA, antrenamentele oficiale sunt filmate de către presă cel puțin 15 minute, lucru pe care Mihai Stoica l-a interzis.

Steaua nu a organizat nicio activitate de presă înaintea partidei tur cu Vardar Skopje, scor 3-0, pe Arena Naţională, invocând că nu este obligată să facă acest lucru pentru tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Lucru care s-a întâmplat și la Skopje.

Ziarul macedonean Ekipa a relatat pe larg incidentul în care Mihai Stoica a agresat jurnalişti ProSport şi ProTV la Skopje. Jurnaliștii macedoneni au precizat că nu au fost respectați de echipa Steaua și că toate formaţiile care s-au antrenat pe Arena Philip II au permis accesul presei timp de 15 minute, numai campioana României nu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata