Breaking news

Alexandra Leon, pericol public pentru bucătarii “Top Chef”

loading...

Printre bucătarii care şi-au ascuţit cuţitele sezonul acesta la “Top Chef” se numără Alexandra Leon, concurenta care le-a dat fiori bucătarilor aflaţi în cea mai savuroasă competiţie culinară difuzată în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

alexandra leonAvând în vedere comentariile adversarilor Alexandrei Leon, nimeni nu i-ar fi dat credit că ar face o impresie bună în bucătărie.

La duel însă, concurenta a demonstrat că o femeie, chiar şi pe tocuri, poate găti astfel încât să meargă mai departe într-un concurs culinar jurizat de cei mai buni Chefi din România, Chef Nicolai Tand, Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu.

După reacţiile telespectatorilor, nici ei nu au crezut în talentul Alexandrei, determinând-o pe aceasta să posteze un mesaj dur pe o reţea de socializare: “ În România n-ai dreptul să-ţi urmezi pasiunea pentru că eşti judecat după felul în care arăţi şi de ceea ce faci. O femeie bucătar trebuie să aibă 100 de kg ca să fie pe placul tuturor. Toţi ştim să judecăm şi să aruncăm cu pietre. De asta ţara se duce de râpă…”

Cu toate acestea, unul dintre concurenţi, în ediţia trecutã, şi-a exprimat dorinţa de a intra la duel cu Alexandra Leon, însă sorţii nu au permis acest lucru. Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” în fiecare luni de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla dacă preparatele concurentei o vor clasa mai departe în concurs.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata