Breaking news

Alexandra Leon, concurenta sexy de la ”Top Chef”, l-a cucerit pe Tudor Constantinescu

loading...

Tudor Constantinescu a remarcat-o la „Top Chef” pe Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale timp de nouă ani, în timpul primei probe din ediţia a patra, ediţie care va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

chef tudor si alexandra leonPe parcursul probei, Chef Tudor a complimentat-o pe concurentă: Am avut plăcerea să te remarc. Îţi stă foarte bine îmbrăcată aşa. Niciodată n-am văzut o aşa eleganţă în bucătărie.

Alexandra purtând o fustă scurtă, moment în care Tudor i-a cerut să dea şorţul jos: Hai, dă şorţul puţin jos ca să te văd mai bine.

Alexandera mărturiseşte că frumuseţea nu este o piedică pentru ea în concurs: Când mi se fac complimente îmi place, mă simt bine, pentru că ştiu că nu sunt doar frumoasă, ci că şi gătesc bine.

La momentul degustării, Chef Tudor a avut din nou cuvinte de laudă la adresa concurentei: O femeie frumoasă ca tine găteşte atât de bine? Eşti nevasta perfectă, pe mine m-ai cucerit!

Toate aceste momente vor putea fi urmărite la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatoriii vor putea afla despre ce posibilă idilă i-a spus Tudor Constantinescu Alexandrei Leon.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata