Breaking news

Alexandra Cepraga era să-și rupă gâtul pe scena Eurovision. Juratul a leșinat după ce a căzut de pe scenă

loading...

Incident tragic la finalul Selecției Naționale Eurovision România 2014, desfășurat, sâmbătă seară la Brașov. Alexandra Cepraga, membru în juriu, a căzut de pe scenă în momentul în care a fost invitată să urce alături de concurenți.

alexandra cepraga a cazut de pe scena eurovisionAlexandra Cepraga a fost la un pas de o mare tragedie. Jurata a fost invitată la finalul galei, să urce prima pe scena Eurovision, alături de concurenți. Numai că din neatenție aceasta a căzut de pe scenă și a leșinat.

Alexandra Cepraga, regizor muzical la TVR, și mama cunoscutei Kitty Cepraga, a avut nevoie de îngrijiri medicale după șocul suferit în urma căzăturii.

Căzătura juratei Eurovision a speriat pe toată lumea. Cei prezenți în sală au încremenit și au oftat în cor, cu mâna la gură, iar regizorul transmisiei Eurovision a mutat imediat camerele pe public.

Timp în care prezentatoarea Eurovision, Nicolle Stănese se adresa echipei de emisie spunând să i se facă semn când totul este ok.

În cele din urmă, Alexandra Cepraga și-a revenit din șoc, dar nu a mai urcat pe scenă alături de concurenți și ceilalți membrii ai juriului.

Jurata a ajuns la spital, martori oculari declarând că aceasta și-a rupt piciorul. Medicii sosiți la fața locului i-au imobilizat gâtul femeii și au dus-o de urgență la spitalul din Brașov.

Finala Eurovision România 2014 a fost câștigată de Paula Seling și Ovi, cu piesa Miracle. Cei doi vor participa pe 8 mai, în a doua semifinală Eurovision, unde vor lupta pentru calificarea în finala de pe 10 mai 2014 de la Copenhaga.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata