Breaking news

Alex Mațaev devine fetiță cu fustiță la „Te cunosc de undeva!”

loading...

Alex Mațaev îi dă toate calculele peste cap juratului Pepe, când apare transformat în Lorde, o artistă în vîrsta de 17 ani originară din Noua Zeelandă, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!”.

alex mataev - fetitaCu bucle bogate, o rochiță scurtă și ciorăpei cu model, așa apare Mațaev în fața juriului și a publicului telespectator în show-ul transformărilor spectaculoase.

M-ai spart! Mi-ai dat toate calculele peste cap! Uitați-vă cum își strânge picioarele și cum trage de fustiță!!! Iar piesa asta, e de necântat, din punctul meu de vedere”, spune juratul care, la masa juriului, punctează dificultatea personajului.

Prestația lui Sasha Mațaev îl determină și pe Horia Brenciu, aflat pentru a doua oară la masa juriului, ca invitat special, să spună că se anunță o competiție grea în seara de 5 aprilie pe scenă la „Te cunosc de undeva!”: “Ești mult mai convingătoare așa, draga mea Mațaev! Este o onoare să fiu aici, cu voi! Și este o plăcere!”, mai spune el.

Cum îl punctează acesta pe Alex Mațaev, aflați sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata