Breaking news

Alarmă de incendiu la 4 dimineața la „Șerifi de România”

loading...

Marți, de la 20.30, la Antena 1, vedetele rămase în concursul „Șerifi de România” au parte de o trezire cu spaimă!

vladimir draghia - serif de romaniaÎn toiul nopții, la ora 4, cu alarme înfricoșătoare care dau fiori și înconjurați de fumigene, concurenții sunt treziți din somn și evacuați din dormitoare.

O simulare de incendiu îi aduce pe toți față în față cu un exercițiu de supraviețuire în condiții grele: cu măștile de oxigen pe cap, echipați corespunzător cu costume de protecție, ucenicii de la „Șerifi de România” au parte de o instrucțiune dură în ceea ce privește evacuarea în caz de incendiu.

Totul este cu atât mai dificil cu cât sunt treziți din somn în toiul nopții, asta abia după ce s-au întors dintr-o misiunea de-a dreptul epuizantă la munte. Cum se vor descurca aceștia, telespectatorii Antena 1 vor afla marți de la 20.30.

Cea de-a opta ediție aduce și un nou duel. Rândurile se strâng în competiție, nervii sunt din ce în ce mai întinși, iar strategiile de eliminare a adversarilor se duc fie la vedere, fie „cu perdea”. Care sunt cele două vedete care ajung a duel și cine pleacă acasă, marți, 8 decembrie, la „Șerifi de România”.

(
(
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata