Breaking news

AGERPRES lansează în septembrie, proiectul „ORAȘUL MEU, BUCUREŞTI”

loading...

Agenția Națională de Presă AGERPRES va difuza, pe parcursul lunii septembrie, interviuri cu personalități bucureștene în cadrul proiectului „ORAȘUL MEU, BUCUREȘTI”. Seria de interviuri este realizată în contextul împlinirii a 555 de ani de atestare documentară a Capitalei.

orasul meu bucuresti„ORAȘUL MEU, BUCUREȘTI” aduce cititorilor, mărturisiri şi poveşti de viaţă de-ale unor renumiţi scriitori, actori, cântăreți şi sportivi. Aceştia au rememorat în faţa redactorilor AGERPRES cele mai interesante întamplări din şi despre Capitală petrecute de-a lungul copilăriei, adolescenţei, dar şi maturităţii lor.

Astfel, Eugen Cristea, Mihai Georgescu, Mircea Cărtărescu, Medeea Marinescu, Stelian Tănase, Răzvan Theodorescu şi Cristian Tudor Popescu împărtăşesc amintiri despre Bucureștii de ieri și de astăzi, despre oraşul de odinioară văzut prin ochii lor.

Interviurile vor fi difuzate zilnic, la ora 11:00 şi pot fi urmărite accesând linkul http://www.agerpres.ro/orasul-meu-bucuresti. De asemenea, pot fi vizionate și in format video in playlistul special dedicat, pe canalul de YouTube al AGERPRES, precum și pe Facebook și Twitter, căutând Orasul meu, #Bucuresti.

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informaţii echilibrate, cu caracter imparțial, şi de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii şi instituțiile din țară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informație.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata