Breaking news

AGERPRES a lansat primul e-book intitulat „Evoluţie după Revoluţie”

loading...
0 4

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat joi, 18 decembrie 2014, primul său e-book numit „Evoluţie după Revoluţie”.

e-book - agerpresCartea electronică cuprinde 125 de fotografii, alese din arhiva AGERPRES, fotografii care vorbesc despre Revoluţia din 1989, dar care surprind şi etape ale evoluţiei ulterioare, peisaje extraordinare din ţară, cadre din Bucureşti, figuri emblematice, dar şi momente importante din lumea sportului.

La 25 de ani de la Revoluţie şi după 125 de ani de existenţă, AGERPRES lansează acest e-book, menit să amintească de momentele cruciale din decembrie 1989, dar şi de valorile pe care România le are, fie că vorbim despre persoane, natură, arhitectură sau industrie.

Avem nevoie de imagini pentru a ne aduce aminte. Avem nevoie de experienţele negative din trecut, ca să avem din ce învaţa pentru a construi viitorul copiilor noştri. Avem nevoie de exemplele pozitive din prezent, ca să putem spera în continuare. Este foarte important pentru România să nu îşi piardă speranţa. Imaginile, de fapt, sunt expresia speranţei noastre spre mai bine. Iar noi, cei de la AGERPRES, suntem mândri că vă putem oferi acum aceste imagini, care vor sta mărturie şi peste alţi 25 de ani şi nu ne vor lăsa să uităm”, a spus directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, coordonatorul e-book-ului.

Alături de echipa AGERPRES, la eveniment au fost prezenţi reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la București, reprezentanţi ai Guvernului, parteneri ai Agenţiei, dar şi jurnalişti şi bloggeri. Lansarea a avut loc la Libraria Cărtureşti din Băneasa Shopping City.

E-book-ul „Evoluţie după Revoluţiepoate fi descărcat gratuit accesând link-ul http://bit.ly/1C4uiU3, pentru varianta în limba română şi link-ul http://bit.ly/1r2rSnN, pentru varianta în limba engleză.

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informaţii echilibrate, cu caracter imparțial, şi de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii şi instituțiile din țară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata