Breaking news

Agentul Vip și Conferința de presă, revin la Antena 2

loading...

De luni, 2 septembrie, producţiile consacrate marca Antena 2, precum Răi da Buni, Agentul Vip, Conferința de presă și Începe Bahmu, se întorc pe micile ecrane în grila de toamnă.

aniversare antena 2Adriana Bahmuteanu revine cu un format nou nouţ la Începe Bahmu! Ea va fi arbitrul unui tribunal monden, alcătuit din două tabere care vor dezbate cel mai fierbinte subiect monden al zilei.

Adriana va fi moderatorul lor şi va avea grija de momentele în care dezbaterile se vor încinge din cale afară. Emisiunea va avea acelaşi titlu şi se va difuza de luni până joi, de la ora 18.00.

Cristi Brancu şi Agentul Vip se întorc tot din 2 septembrie, în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21.10. Cristi Brancu declară: “Anul 2013 a fost cel mai bun an din istoria Antena 2 şi  nu poate fi decât aşa până la final.

Agentul VIP şi Confidenţial au “copt” lucruri noi şi exclusivităţi pentru noile sezoane în această vacanţă.

Aşa cum deja ne-am obişnuit telespectatorii, cele mai fierbinţi şi interesante ştiri, dar şi invitaţi speciali se vor afla în platourile show-urilor Agentul VIP şi Confidenţial. Şi eu şi Oana suntem pregătiţi şi nerăbdători să începem noile sezoane”.

După o vară în care s-a păstrat în formă maximă, datorită baieţelului ei, David, “alături de care n-ai nici o clipă de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine şi ea, în fiecare sâmbătă, de la 20.30, cu emisiunea Conferinţa de Presă.

Diana spune: Abia aştept să reîncepem “Conferinţa de presă”, mi-e dor de ziarişti, de atmosfera din platou şi de telespectatori. Îmi doresc invitaţi în premieră la noi la emisiune, dar şi  pe cei care  au mai fost deja, pentru că întotdeauna rămân lucruri nespuse.

Emisiunea “Răi da’ buni” revine pe post începând cu 9 septembrie, de luni până joi, de la 19.30, cu Mihai Morar cu forţe proaspete, după o vacanţă plină de peripeţii.

Trăieşte Sănătos, Show Time, Telefonul de la miezul nopţii, Dincolo de aparenţe, Poliţia Modei, Profu’ Menci, Distracţia pe vremea mea, Showbiz Report, Nuntă de vedetă, toate producţiile consacrate marca Antena 2 vor intra în grila de toamnă care va incepe de luni, 2 septembrie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata