Breaking news

Adrian Iordache a mers şapte ore pe bicicletă ca să participe la X Factor

loading...
0 15

Sibianul Adrian Iordache, în vârstă de 29 de ani, a mers şapte ore pe bicicletă ca să participe la audițiile X Factor România. 

adrian iordache - x factorSe spune că atunci când există determinare, poţi face orice în viaţă, iar unii dintre concurenţii celui mai nou sezon „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au demonstrat din plin asta.

Este şi cazul lui Adrian Iordache, un tânăr de 29 de ani, care pentru a participa la audiţiile cu juriu a venit tocmai de la Sibiu şi nu oricum, ci pe bicicletă.

Adrian a povestit că a mers mai bine de şapte ore, dar nu a fost nicio problemă pentru el, pentru că adoră acest sport.

Adrian le-a mărturisit juraţilor că a venit la „X Factor” din două  motive: să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile şi să se căsătorească.

Fire veselă, tânărul spune că i-a plăcut de mic să trateze viaţa în glumă şi, chiar dacă acum e casnic, nu vede nimic rău în asta.

Face mâncare, spală, calcă, totul, bineînţeles, cântând, pentru că, spune el, e „în transă artistică de luni până duminică”.

Dacă a reuşit sau nu să le demonstreze juraţilor că are factorul X, rămâne de văzut în această seară, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata