Breaking news

Adio ”Mondeni” din 2014 la Prima TV

loading...

Foștii colegi ai lui Bendeac rămân șomeri de la 1 ianuarie 2014. Din cauza audienței tot mai mici, Prima TV renunță la emisiunea ”Mondenii”. 

mondeniiDupă șapte ani de glume și parodii la adresa celor mai cunoscute vedete, artiști și politicieni, emisiunea Mondenii va fi scoasă din grila de programe a Prima TV.

Audiențele tot mai mici înregistrat de emisiune dar și negocierile de vânzare a televiziunii către RCS&RDS, a determinat conducerea Prima TV să nu mai prelungească contractul cu actorii de la Mondenii.

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu, trioul care a continuat proiectul Mondenii, după plecarea lui Bendeac, au aflat luni de eşecul negocierilor pentru un nou sezon de “Mondenii”, scrie ziarulring.ro.

Până când îşi vor lua adio de la Prima TV, “Mondenii” vor mai avea de realizat încă o filmare.

Emisiunea ”Mondenii” a fost lansată pe 5 septembrie 2006 de câţiva tineri absolvenţi de teatru.  În cadrul emisiunii, au fost parodiate personaje de top precum Andreea Marin, Ştefan Bănică jr, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Ramona Bădescu, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, Diana Munteanu, Becali, Naomi, Ion Cristoiu, Băsescu, Vadim, Marian Vanghelie, Doroftei, Nicoliță, Nikita, sau Andreea Esca.

Pe 24 august 2009, Mihai Bendeac a rupt contractul cu Prima TV, a părăsit echipa Mondeii şi a semnat cu Antena 1. Din 17 septembrie, emisiunea ”Mondenii„ a revenit la Prima TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata