Breaking news

Adina Răducan, Trupa 69, Alessio Paddeu și Alexandra Crişan sunt finaliștii X Factor 2014

loading...

Adina Răducan, Trupa 69, Alessio Paddeu și Alexandra Crişan sunt cei patru concurenți care pe 26 decembrie se bat pentru trofeul X Factor România 2014 și pentru premiul de 100.000 de euro.

finalisti x factor 2014După luni de căutări prin toată țara, audiții în fața juraților, probe de canto și coregrafie şi un cantonament de aproape două luni, „X Factor” se îndreaptã cu paşi repezi cãtre marele deznodãmânt. Din cei peste 5000 de concurenți prezenți la aduițiile X Factor 2014, în finală au ajuns doar patru.

Vineri seară, în direct la Antena 1, telespectatorii au ales prin televot, cei patru finaliști X Factor 2014. Fiecare din cei trei jurați au ajuns în finală cu câte doi concurenți.

După prima rundă de interpretare, alături de vedete, s-a decis primul semifinalist eliminat. Sergiu Braga, din echipa lui Horia Brenciu, a părăsit competiția.

După a doua rundă de interpretare solo, cea eliminată a fost Nicoleta Nucă din echipa lui Ștefan Bănică Junior.

Delia este singurul jurat care merge astfel în finală cu doi concurenți: Trupa 69 și italianul  Alessio Paddeu.

Este pentru prima dată în patru ani de X Factor România când o trupă ajunge în finala concursului.

Brenciu merge în finală doar cu Adina Răducan iar Ștefan Bănică cu Alexandra Crișan. Vinerea viitoare, cei patru finaliști vor concura pentru marele premiu, iar cei care vor decide învingătorul, vor fi telespectatorii.

Este pentru prima dată când în finala X Factor România ajung patru concurenți.

 Prima ediție X Factor România a fost câștigată în 2011 de Andrei Leonte. În 2012 s-a impus Tudor Turcu, iar în 2013, Florin Ristei.

Rafaelo Varga, cel mai emoționat concurent de la X Factor și sigurul care l-a făcut pe Stefan Bănică să plângă a revenit pe scena X Factor, unde s-a bucurat de o primire călduroasă, dar și de daruri. Fără nici un ban în buzunar, dar cu sufletul plin de bucuria de a se reîntâlni cu echipa care i-a ascultat emoționanta poveste de viață, Rafaelo Varga a plecat acasă cu un cec de 2000 de euro. Mai mult decât atât, Rafaelo Varga a povestit fericit că este pe cale să îşi împlinească cel mai mare vis al său, acela de a se muta în Bucureşti, în sânul unei familii adevărate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata