Breaking news

Adina Răducan a câștigat concursul X Factor România 2014

loading...

Adina Răducan a câștigat vineri seară, finala X Factor România 2014. La doar 16 ani, Adina devine astfel cea mai tânără câștigătoare a concursului din România.

adina raducan - x factor 2014Delia Matache a ajuns în finala X Factor cu doi concurenți: Alessio Padeu și Trupa 69, însă în unda finală s-au duelat Adina Răducan din echipa lui Brenciu și Alexandra Crișan din echipa lui Bănică.

Trupa 69 și Alessio au fost trimiși acasă de public. Astfel că două fete au ajuns să se dueleze pentru trofeu, o premieră pentru X Factor România.

Plecarea lui Alessio făcut-o pe Delia să plângă la masa juraților

„Ai câștigat respectul meu, ai pierdut cu demnitate!”, a ținut să spună Ștefan Bănică, cel care la un moment dat renunțase la Alessio. Horia nu s-a lăsat mai prejos, lăudându-l pe finalistul din Italia.

Horia Brenciu a venit cu noroc în cadrul show-ului X Factor. Puștoaica lui de 15 ani a câștigat X Factor. Este prima fată care reușește să-și adjudece trofeul, după ce primele trei ediții au fost câștigate de băieți.

Brenciu a plusat încă o dată pe sensibilitatea Adinei înainte de votare. Al doilea cântec al fetei de 16 ani a fost un colind plin de emoție, în română!

Galbenă gutuie, un cântec duios puțin cunoscut de telespectatori, a adus publicul în lacrimi.

 „Vocea nu are vârstă! Este o fată frumoasă, inimioasă, a învățat enorm”, a lăudat-o mentorul pe cea mai mică concurentă din finala sezonului 4 X Factor.

Nu e doar prima fată care câștigă marele premiu ci și prima concurentă sub 18 ani care a demonstrat că… esențele tari se țin în sticle mici.

Adina, cea pe care Horia a cunoscut-o la 11 ani în concerte, i-a înveselit a doua zi de Crăciun.

Ea a câștigat premiul cel mare, ea împărtășește bucuria serii cu mama, străbunica și tatăl lui Horia, care au susținut-o de la început.

Așa cum a promis, Horia a cântat la trompetă, iar Ștefan Bănică a fost alături de eleva sa până în ultima clipă: „Fără supărare, pentru mine, Ștefan Bănică, Alexandra Crișan este câștigătoarea”!

Piesa „One moment in time” i-a adus triumful Adinei Răducan.

Emisiunea X Factor difuzată de Antena 1 a doua zi de Crăciun intre 20.29-01.27 a fost lider de audiență pe intervalul său orar la nivelul întregului public din mediul urban, situându-se pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7,3 puncte de rating și 16,9% cotă de piață, urmată de Pro Tv pe locul al doilea.

X Factor s-a situat tot pe primul loc și la nivelul publicului urban de peste 18 ani, cu o medie de audiență de 7,7 puncte și 17,1% cotă de piață, în timp ce Pro Tv a ocupat locul al doilea.

Emoționat până la lacrimi, Horia Brenciu și-a văzut a doua zi de Crăciun visul împlinit: concurenta sa de numai 16 ani a cucerit inimile telespectatorilor, iar voturile lor au transformat-o în marea câștigătoare X Factor.

Adina Răducan a fost susținută nu numai de mentorul său, ci de întreaga lui familie care a fost prezentă în platoul emisiunii, cu mic, cu mare.

Așa cum i-a promis încă de la repetiții, tatăl artistului a sustinut-o din public.

Tot acolo s-a aflat și familia Adinei, înclusiv străbunica de 92 de ani, al cărei mare vis s-a împlinit aseară când nepoata ei a câștigat X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata