Breaking news

Adevăr şi provocare și gesturi extreme la “Burlacul”

loading...

Aflat încă pe luxosul vas de croazieră “Splendida”, vas ce aparţine companiei MSC, joi, 15 august, la orele 20:30, “Burlacul” ancorează în cel mai romantic oraş, Roma.

burlacul 2013Aici, Bogdan Vlădău va petrece o după­-amiază pline de surprize cu una dintre concurente. Ca de obicei, Cătălin Botezatu îl va ajuta pe Bogdan să le surprindă pe fete la Fontana di Trevi, la picnic şi în frumosul Cassis, unul dintre cele mai romantice locuri de pe malul Mării Mediterane.

Lupta pentru un loc în inima burlacului se apropie de final, iar fetele dau dovadă că sunt capabile de aproape orice ca să-l cucerească pe Bogdan Vlădău. Astfel că, una dintre concurente se duce neinvitată la întâlnirea privată pe care burlacul i-a organizat-o unei alte fete.

Telespectatorii care vor urmări “Burlacul” joi, 15 august, de la orele 20:30, la Antena 1, vor afla cum a reacţionat Bogdan Vlădău atunci când a văzut că are întâlnire cu două concurente şi nu cu una.

Tot joi, cei care vor fi alături de Bogdan Vlădău şi de Cătălin Botezatu vor fi martorii unei surprize de proporţii la care au asistat atât concurentele cât şi burlacul şi momentul din cauza căruia pretendentele la inima lui Bogdan Vlădău s-au declarat rănite de el.

Bogdan Vlădău, ajutat de Cătălin Botezatu, le va invita pe fete la “Adevăr şi Provocare”.

Cum lupta pentru inelul cu diamante şi pentru inima lui Bogdan se apropie de final, fermecătorul burlac vrea să afle cât mai multe detalii despre concurente. Astfel că, întrebările incomode legate de viaţa personală, de fostele relaţii şi de aventurile pe care le-au avut fetele, îl vor ajuta pe burlac să-şi aleagă viitoarea soţie.

Mai este foarte puţin timp până la episodul final al reality show-ului “Burlacul”, iar pentru a-l impresiona pe Bogdan, fetele îşi riscă locul în concurs, recurgând la diverse strategii. Astfel că, una dintre concurente s-a furişat în camera burlacului, lucru interzis de regulament. Bogdan a avut o reacţie la care fata nu se aştepta “A fost o încăcare flagrantă a regulilor acestui concurs şi tu esti singura care a făcut asta. Nu fac favoritisme în niciun fel.”

Tot în ediția de joi seară, telespectatorii vor afla dacă Bogdan a sancţionat-o pe concurentă şi, totodată, mărturisile pe care fetele le-au făcut la “Adevăr şi Provocare”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata