Breaking news

Accident grav în restaurantul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

loading...

Monica a fost scoasă cu salvarea din bucătăria ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, după un accident grav.

accident iadul bucatarilorMunca în bucătărie nu este ferită de accidente. Iar atunci când trebuie să împarți teritoriul cu alții, situațiile neprevăzute sunt la ordinea zilei. Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost unul cu ghinion pentru Monica.

Într-o clipă de neatenție, după ce Rebeca a scăpat o tigaie pe jos, Monica a alunecat și a cazut. Pentru a curăța podeaua, Rebecca a încercat să dea cu sare pe jos, dar în zadar, sorții nu au fost de partea Monicăi care a alunecat si s-a lovit. A fost nevoie de intervenția medicilor și a ambulanței, deoarece concurenta a acuzat dureri grave de spate.

Printre lacrimi, Monica a mărturisit că ar fi în stare să intre în cârje înapoi în bucătărie, numai să termine concursul. Cu toată voința sa, aceasta nu a putut termina service-ul alături de colegii de concurs, pentru că medicii au luat-o cu ambulanța și i-au recomandat odihnă, la pat.

monica accident bucatarie

 

Diana Munteanu și Don Baxter, în bucătăria ”Hell’s Kitchen”

În ediția de marți, 31 martie, de la 20.30, vedetele vin la masă la ”Hell’s Kitchen”. Restaurantul show-ului de la Antena 1 se va umple de persoane publice, cântăreți, oameni de televiziune și alți artiști, pentru care cei rămași în concurs trebuie să gătească preparate ca la carte. Așa se face că bucătarii se vor întâlni cu Pepe și soția sa, Cosmina Păsărin, Rocsana Marcu, Nicolai Tand, Miță de la Bere Gratis, dar și Diana Munteanu sau Don Baxter. Aceștia din urmă nu se vor putea abține și vor intra chiar și în bucătăria unde gătesc concurenții. Cum decurge seara, dar și cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

diana munteanu - iadul bucatarilor

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata