Breaking news

Știrile Antena 1 și Pro Tv își pierd telespectatrorii

loading...

Principalele emisinui informative ale Pro Tv și Antena 1 au înregistrat o scădere cu 14% a audiențelor din ianaurie și până în martie. Lipsa Andreei Esca de la pupitrul știrilor și venirea la pupitrul Observatorului Antena 1, a Alinei Petrescu și-au spus cuvântul.

andreea-alinaTelepectatorii au taxat lipsa de pe micul ecran a vedetelor știrilor Antena 1 și Pro TV, în cele trei luni din 2010. 14% dintre publicul telespectator au ales să se uite la altceva în intervalul orar 19.00 20.00.

În luna ianuarie, „Ştirile Pro TV” erau urmărite, în medie, de 1,4 milioane de telespectatori pe minut, la nivel urban. În aceeaşi perioadă, „Observatorul”, prezentat de tandemul Alessandra Stoicescu – Lucian Mândruţă, avea 817.000 de privitori. Luna ianuarie a reprezentat vârful de audienţă pentru cele două staţii TV.

La 22 februarie au avut loc schimbări importante la ştirile celor două posturi generaliste. În aceeaşi seară în care Esca a revenit din concediul medical, Antena 1 a introdus-o la „Observator” pe Alina Petrescu, în locul tandemului Mândruţă – Stoicescu.

În prima lună, schimbarea a dezavantajat postul trustului Intact: între 22 februarie şi 22 martie, Antena 1 a pierdut 13,3% din telespectatorii ce urmăreau postul în intervalul 1 – 21 februarie, ajungând la 703.000 de privitori pe minut. În prima lună de la revenirea Andreei Esca, „Ştirile Pro TV” au fost urmărite de 1,2 milioane de telespectatori, cu 9,8% mai puţini decât în perioada în care a lipsit şi cu 14% mai puţin faţă de luna ianuarie.

loading...
1 Comentariu
  1. agentianic spune

    http://www.agentianic.ro-muzica nunta timisoara, video foto timisoara, muzica banchet timisoara, foto video botez, muzica nunta, muzica botez, video foto banchet, foto video nunta,dj muzica nunta Timisoara,video foto nunta,foto video nunti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata