Breaking news

Vacanțe de vis oriunde în lume cu Bavaria Tour

loading...

De zece ani, Agenţia Bavaria Tour organizează impecabil vacanțele românilor dornici de concedii de neuitat în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Deși anul 2015 este abia la jumătate, Bavaria Tour a lansat oferta completă pentru Circuite turistice 2016.

bavaria tourÎncepută ca o afacere de familie, Agenția Bavaria Tour s-a dezvoltat și profesionalizat în cei zece ani de existență, ajungând în prezent, unul dintre cei mai importanți tur operatori din piața turismului românesc.

În 2014 compania a trecut printr-un proces de rebranding, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung, astfel că aceasta a fost redenumită în Bavaria Tour.

Și rezultatul nu a întârziat să apără. În 2014, Agentia Bavaria Tour avut un rulaj de vânzări de aprox. 500.000 euro, organizând vacanţe reuşite pentru aprox. 2.000 de clienţi individuali, firme sau corporaţii.

Agenţia Bavaria Tour beneficiază de o echipa tânăra, puternică şi dinamică care cunoaşte bine destinaţiile pe care le gestionează.

Pe lângă ofertarea pentru circuite, sejururi, city break, Bavaria Tour se ocupă şi de sectorul de business travel pentru rezervări hoteluri, tururi, bilete de avion, întâlniri de afaceri, team-building-uri, conferinţe și congrese.

Printre clienţii importanţi se numără angajaţi ai firmelor Romtelecom, Cec Bank, lanţuri farmaceutice, bănci internaţionale, precum şi alte instituţii cunoscute.

La baza activităţii noastre stau parteneriate încheiate cu furnizorii de servicii turistice din ţară şi din străinătate.

Agenţia de turism Bavaria Tour cu sediul în Bucureşti a lansat de curând oferta completă pentru Circuite turistice 2016.

Pe site-ul oficial al Agenției www.bavariatour.ro găsiţi vacanţe cu autocarul şi excursii cu avionul pentru 2016 cu reducere 30% până la 30 iunie, iar de la 1.07 şi până la sfârşitul lunii iulie reducerea va fi de 25%.

Vacanţele cu autocarul au preţuri începând de la 99 euro iar circuitele turistice cu avionul au preţuri începând de la 169 euro. Toate programele au însoţitor de grup inclus în ofertă. La majoritatea programelor turistice persoanele care călătoresc singure şi pentru care agenţia nu găseşte un partener nu plătesc suplimentul pentru single.

Exemple de circuite: Circuit Paris 7 zile Avion de la 270 euro. Circuit Londra 6 zile Avion de la 320 euro. Circuit Istanbul 7 zile autocar de la 135 eur.

Pe site găsiţi peste 500 oferte circuite actualizate pentru 2015 şi 2016.

Agenţia de turism Bavaria Tour oferă o varietate de pachete turistice precum circuite în Europa, oferte turistice în Africa, vacanţe în Asia şi Orientul Mijlociu,

Dar și Pelerinaje în Israel, sejururi exotice, vacanţe cu autocar sau avion, programe Senior Voyage.

Pe site-ul Agenției Bavaria Tour puteți vedea fotografii din sejururi cât și citi impresiile clienților care au apelat la serviciile acestei agenții de turism.

Motto-ul Agenției Bavaria Tour este: niciun turist dezamăgit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata