Breaking news

Ursitoarele de botez, un nou trend la creștinarea copiilor

loading...

Industria de entertainment din Romania include tot ceea ce tine de petreceri, inclusiv cele de botez. Ba ai crede ca acestea tin in mare parte de petreceri si intalniri de ordinul evenimentelor sociale, in cadrul carora exista etichete de urmat si aspecte de stil de luat in vedere.

ursitoare botezBotezul parca nu mai este la fel de spectaculos daca in cadrul programului, al desfasuratorului, nu se includ ursitoarele de botez.

Ursitoarele, din trecut si pana in prezent

In era pagana se credea ca ursitoarele sunt cele care indupleca cerul si zeii ca noul nascut sa aiba parte de noroc, de fericire, de succes si de tot ceea ce este bun. Ca o forma de urare, asa cum o facem si in zilele noastre, totul pare dispus parca sub un val misterios de vraja. Caci nu orice vorbe erau apreciate sau nu orice rugaminte avea si efect. In trecut se aduceau si ofrande zeilor, poate poate rugamintile muritorilor de rand vor avea ascultare.

Actual, se pare ca ceea ce reprezentau ursitoarele a devenit mai mult o moda si o incantare. Culmea, sunt parca reprezentante ale vechiului si noului ca si trend. Au mai pastrat doar forma artistica de dispunere a unor vorbe de duh si a unor urari menite sa emotioneze. Gandul lor optimist, increzator inseamna rime de bine ce devin un spectacol in cadrul petrecerii de botez.

In prezent, cele care se recomanda cu servicii de ursit sunt ca si actritele bine instruite, ce joaca un rol cu talent si dedicare. Asta pentru ca se cere prestanta si emotie. Se imbraca corespunzator unor zane, exact ca in povesti, si cu un text bine pregatit si personalizat pun in scena ceea ce urmeaza sa devina o amintire durabila si unica pentru cei prezenti, dar mai ales pentru noul nascut si parintii sai.

Cat despre costuri, fie ca este vorba de ursitoare botez Bucuresti, fie ca este vorba de orice alta locatie, pretul tine de anumite aspecte: numarul de ursitoare si serviciile adiacente. Aici se includ muzica, un cadou pentru sarbatorit si numeroase surprize pentru public. Un show complex si bine pus la punct inseamna si antiteza zanelor bune fata de cea rea, pentru ca finalul basmului sa fie cel fericit, precum in carti. Asadar, se poate alege si ursitoarea mai putin placuta, o sesiune foto si chiar si prezenta unui inger pazitor pentru copil – dupa bunul plac.

loading...
1 Comentariu
  1. Mihaita Marius Octavian spune

    hey, cel mai frumos spectacol de ursitoare l-am vazut la un botez fiind cele 4 ursitoare. Nestiind ce firma este l-am intrebat pe prietenul meu cand a venit si randul piticului meu sa il crestinam. Am aflat firma, aceea fiind Petreceri Magice sunt foarte buni si seriosi, iar PRETURILE SUNT CELE MAI MICI DIN PIATA. Ii recomand cu drag si ii puteti gasi si dvs pe site-ul http://www.petrecerimagice.ro/ . Sper ca am fost de ajutor:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata