Breaking news

Ursitoarele de botez – pentru ca petrecerea să fie una completă și de neuitat

loading...

Evenimentele sunt mereu un prilej de bucurie, de voie bună și de celebrare a unei anumite ocazii. Cum nunta reprezintă uniunea iubirii dintre un bărbat și o femeie până la sfârșitul vieții, botezul presupune creștinarea micuțului pentru a trece la o viață spirituală nouă. Există o serie de tradiții și obiceiuri cu privire la acest eveniment, pe care majoritatea părinților doresc să le îndeplinească cu strictețe.

Lăsând la o parte slujba de botez în care are loc creștinarea propriu-zisă a copilului, în acest articol vom dezbate modul în care decurge petrecerea de după botez și ce reguli trebuie urmate în acest sens. Accentul pe detalii va fi pus la capitolul ursitoarelor de botez.

Așa cum este firesc, după biserică părinții împreună cu nașii și ceilalți invitați merg la sala unde se organizează petrecerea. Această trebuie să aibă un decor de poveste, în culori calde sau pastelate, care se potrivesc de minune cu hăinuțele celor mici. Tortul poate fi unul mai deosebit, în formă de mașină, trăsură, păpușă sau având reprezentări de personaje din poveștile clasice. La alegerea acestui element se va ține seama de sexul copilului, dacă este fetiță sau băiețel.

Invitațiile de botez trebuie să fie cât mai originale, să nu fie inutil încărcate și să conțină datele cu privire la locația unde se va desfășura evenimenul, ora, precum și numele copilului și al nașilor. În ceea ce privește formația sau DJ-ul este recomandată alegerea uneia/unuia care să aibă o gamă diversificată de muzică, să se plieze pe gusturile toturor invitaților. Fotograful ocupă și el un loc destul de important în organizarea unei nunți. De altfel, imortalizarea momentelor speciale din viața unei familii cade în sarcina fotografului și a echipei sale.

Tradiția ursitoarelor își are originea adânc înrădăcinată în sânul poporului român și înseamnă credință în capacitatea de a dicta soarta unui om. Se spune că urările lor depind de dispoziție, de modul în care și-au petrecut părinții viața până în acel moment, precum și de ceasul bun sau rău. În prezent, ursitoarele sunt 4 zâne bune și frumoase și una rea. Oaspeții vor fi amuzați la auzul replicilor imprevizibile și contrastante dintre aceste zâne.

Menirea lor în prezent este aceea de a îmbunătăți prin urări specifice de bine viața micuțului, devenind un element de mondenitate și modernism. Acestea încântă invitații prin hainele lor  fermecătoare și captează atenția oaspeților, în special a micuților, prin culorile vii și atrăgătoare. Datorită imaginii parcă rupte din povești, ursitoarele sunt nelipsite de la petrecerea de botez, adăugând un strop de culoare, veselie și voie bună.

Este de înțeles că lumea amuțește atunci când își fac apariția 5 zâne rupte parcă din povești. Îmbrăcate corespunzător interpretării, în rochii magice, în culori vesele, ele inspiră speranța și eleganăă, în ton cu evenimentul. Degajând energie pozitivă, parcă invitații prind o și mai mare dorință să intensifice atmosfera prin dans și distracție. De altfel, acesta este și scopul în sine al unei petreceri.

Momentele magice pe care le creează în cadrul botezului, îndeosebi vorbele pozitive pe care le rostesc direcționează pe calea cea bună destinul copilului. Datorită pregătirii pe care o realizează în acest sens, ursitoarele își intră foarte bine în rol, iar episodul rămâne unul de neuitat.

De ce să alegi ursitoare botez Bucuresti sau din orașul în care locuiești pentru botezul micuțului tău?

Un motiv întemeiat ar fi faptul că petrecerea de botez dobândește o atmosferă supranaturală iar invitații, de la mic la mare, vor fi pur și simplu captați de aceste personaje de basm. Ele animă și sunt sufletul unei petreceri, fiind un element nelipsit în prezent. Atunci când pășesc pe scenă, toată lumea se oprește să le admire, fără doar și poate! Sunt fascinante în adevăratul sens al cuvântului. Termenul care descrie cel mai bine momentul creat se numește show. Iar când spectacolul este realizat de persoane profesioniste și cu experiență, petrecerea de botez a copilului tău va fi una de milioane. Pe pagina paradisulpersonajelor.ro găsiți mai multe informații privitoare la serviciile oferite de ursitoarele de botez.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata