„Un job mai bun nu găsesc” – confesiuni ale modelelor Lucky Studio

loading...

Văzând cât sunt de populare studiourile de videochat şi implicit şi joburile în cadrul unor astfel de studiouri ne punem întrebarea clasică şi comună: de ce aici, de ce aşa, de ce sunt tinerele atrase de o astfel de ofertă?

poza 14Mărturisirile lor sunt absolut relevante despre faptul că aici îşi găsesc jobul ideal. Modelele care lucrează la Lucky Studio mărturisesc că nu văd relevanţa de a lucra în altă parte.

Sunt mulţumită!”

Primul principiu după care merg fetele se referă la mulţumirea de a câştiga rezonabil în comparaţie cu ceea ce muncesc. Aşa că, în cadrul studioului Lucky Studio şi-au găsit şi ceea ce înseamnă marea mulţumire. Au salarii mai mult decât decente, au tot felul de condiţii. Alina mărturiseşte că „dacă nu aş fi găsit acest job acum m-aş fi gândit să plec din ţară.”

Nu se cere experienţă, asta m-a convins.”

Poate că surprinzător în modul în care se fac angajări, la Lucky Studio nu se cere experienţă. Ioana, pe numele ei, un alt model, se confesează: „Nu ştiam ce şi cum se munceşte la propriu, dar ei m-au învăţat încă de la bun început. Chiar şi cu limba engleză m-au ajutat.” Înţelegând că încă nu este o piaţă activă, educată şi pregătită pentru videochat, Lucky Studio a decis sistemul de training să fie oferit oricărei angajate. Le ajută, le învaţă, le răsfaţă, avantaje ce se observă mai apoi de ambele părţi: studioul se mândreşte cu modele ce cultivă calităţi şi valori în care ei cred, în timp ce fetele câştigă experienţă, banii căci nu ai cum altfel şi nu în cele din urmă cunoştinţe de limba engleză sau franceză, printre altele.

Condiţii de muncă de aplaudat

Multe dintre modele mărturisesc senin că în alte locuri unde au mai lucrat nu au găsit atât de multe beneficii precum la Lucky Studio. Se simt mândre de locul ales şi de modul în care decurge totul. Nu ai cum să nu le înţelegi, din moment ce au parte de răsfăţ feminin prin prezenţa şi serviciile unor makeup artişti şi hairstilisti, de fiecare dată când intră pe tură. Au transport asigurat, precum şi bani oferiţi zilnic.

Ajungând la partea de câştig, parcă totul se justifică altfel. Fetele ajung să îndrăgească şi să îmbrăţişeze meseria de model la Lucky Studio şi pentru că sunt renumerate pe măsură. Concret, câştigurile lor variază pentru că depind de experienţă, de cum se face fiecare plăcută în timpul conversaţiilor, de implicare. Însă câştigă garantat sute de lei pe zi, mii de euro pe luna.  „Câştig foarte bine”, se rezumă multe dintre ele să spună. Adaugă doar faptul că scapă de grijă banilor, de situaţii stresante din punct de vedere financiar.

Mărturia proprie a celor care activează în cadrul unui studio de videochat precum Lucky Studio este edificatoare pentru tot ce înseamnă atracţia unui job de acest gen: „un job mai bun nici că mai găsesc”. Poate că e doar o etapă din viaţă lor, însă se bucură de ea prin toţi porii, având astfel şansa unor câştiguri foarte mari doar prin avantajul de a fi femei frumoase, femei admirate.

poza 10poza 1

1161 9
loading...
9 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • claudia
  19 October 2015 at 07:23 -

  Cand citesti cate ceva de la modelele care chiar fac videochat, incepi sa vezi altfel videochat-ul :)

 • ioana
  19 October 2015 at 07:23 -

  Vad ca spun ca sunt multumite si respectate, as incerca si eu

 • mihaela
  19 October 2015 at 07:23 -

  Tocmai am terminat facultatea si pe unde am fost m-a intrebat de experienta de munca… vad ca la lucky studio nu se cere, si as incerca

 • roxana
  19 October 2015 at 07:24 -

  O gramada de beneficii la videochat, plus ca ai un castigat super

 • vio
  19 October 2015 at 07:24 -

  In Iasi iti gasesti de munca unde vrei

 • andreea
  19 October 2015 at 07:25 -

  e avantajos, daca luam in considerare ca fetele nu lucreaza intr-un mediu stresant

 • diana
  19 October 2015 at 07:25 -

  mi-e cam rusine, cu toate ca as avea nevoie de niste banuti in plus

 • corina
  19 October 2015 at 07:26 -

  colega mea de facultate face videochat si a zis ca nu ar ar vrea sa faca altceva

 • iulia
  19 October 2015 at 07:26 -

  nu inteleg ce atata tam-tam cu videochat-ul