Breaking news

Ștrandurile lui Borcea, preferate de bucureștenii care nu pleacă la mare

loading...
Pentru bucureștenii care nu își permit financiar sau nu au timp să ajungă la mare, ștrandurile sunt o alternativă foarte bună. Printre cele mai dotate, în top sunt cele deținute de femeile lui Cristi Borcea.
strand crangasiMagic Place din Crângași (n.r noua denumire a ştrandului Ciurel) –cel de acre se ocupă fosta soție, Mihaela Borcea, adună sute de oameni zilnic.
Prețul intrării în timpul săptămânii este de 30 de lei, în weekend- 50 de lei, iar bucureștenii se pot bucura de șase piscine și opt tobogane, cei mici având posibilitatea să se joace într-un loc special amenajat pentru ei.  
De asemenea, cei care vor să-și potolească setea, foame ori să-și facă poftele cu ceva dulce, o pot face direct acolo, căci spațiul este dotat cu mini baruri unde se pot comanda băutuir răcoritoare, cafele, bere, sau gherete de unde se pot comanda gogoșele, înghețată, în plus, cei care vor să-și potolească foamea, pot comanda mititei sau pot mânca la restaurant.
Și ștrandul Alinei, din Drumul Taberei, care acum poartă denumirea de „Complex Magic”, este destul de vizitat. Dotat cu patru bazine și  tobogane, acesta este preferat de cei care locuiesc în zonă.
strand borceaplaja strand crangasi

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata